LG 27GP83B-B alınır mı?

• Konuyu başlatan thugg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 7.983
Birisi Rapid IPS diğeri Nano IPS panele sahip. Rapid IPS hız tarafında biraz daha iyiyken Nano IPS renk tarafında biraz daha iyi.
Öyle büyük bir fark yok o halde ikisi de üç aşağı beş yukarı aynı. Birinden birini alsam diğeri için üzülmem sanırım :) aslında odyssey g7 istiyordum lakin bir günde 3-4 k arttı fiyatı.

Benzer bir modeli kullanıyorum (27GL850-B). Renkler muazzam. Panel oyunlar için yeterince hızlı, tepki süreleri gerçekten iyi. Tek sıkıntı LG'nin satış sonrası desteği. 3 ölü piksel altına değişim yapmıyorlar. O yüzden ambalajlara ve kutuya titiz davranın açarken. Ölü piksel çıkarsa iade etmenizi kolaylaştırır.
Monitörünüze hiç overclock denediniz mi? O monitörün en az 165Hz'e kadar overclock olabiliyor olması lazım, bilginiz olsun.

LG UltraGear 27GP83B-B 27" 1 ms 165 Hz G-Sync - FreeSync Premium 2K QHD Nano IPS LED Monitör 7.135, 48 TL yerine 5.041, 79 TL

Arkadaşlar 5000 TL bütçem var. Fiyat cok uygun gozukuyor. 2K monitor bakiyorum bu butcede. Almali miyim?

Simdiden teşekkürler.
Hocam siz kaç liraya aldınız ayıptır sorması. Şu an 5900tl ve bende almak istiyorum ama indirimde ne kadardı merak ettim.

Hocam siz kaç liraya aldınız ayıptır sorması. Şu an 5900tl ve bende almak istiyorum ama indirimde ne kadardı merak ettim.
Hocam 5040 TL di ben de ürünü sorularımı sorduktan sonra aldım :) tekrar aynı fiyata düşer mi bilmiyorum ancak şuanki fiyatı da sanıyorum ki emsallerine göre yine en uygun olanı.

Hocam 5040 TL di ben de ürünü sorularımı sorduktan sonra aldım :) tekrar aynı fiyata düşer mi bilmiyorum ancak şuanki fiyatı da sanıyorum ki emsallerine göre yine en uygun olanı.
Hocam bende 27gn800-b vardı maalesef ekranda sorun olduğu için lg para iadesi yaptı, dediğiniz gibi fiyat olarak yine diğerlerine göre iyi. Muhtemelen alicam bende. Bu arada monitörden memnunmusunuz. Onerirmisiniz

Hocam bende 27gn800-b vardı maalesef ekranda sorun olduğu için lg para iadesi yaptı, dediğiniz gibi fiyat olarak yine diğerlerine göre iyi. Muhtemelen alicam bende. Bu arada monitörden memnunmusunuz. Onerirmisiniz
Ben çok memnunum, bu fiyat bantlarında alınacak en iyi monitör bu bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı