LG 27GP83B-B alınır mı?

• Konuyu başlatan thugg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 7.977
Hocam alabildiniz mi? 27GP850-B ile bunun arasında kaldım. Araştırdığıma göre tek farkı HDR400 ve USB Hub imiş. 5900'a Bunu almak varken 6650'ye 850-B almak mantıklı mı bilemedim. Bi karar versem anında sipariş vereceğim. Kullanıyorsanız tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz.

Veya herhangi bir diğer kişi de tecrübesini paylaşabilir arkadaşlar.
Teşekkürler.
USB Hub'ı bilemem ama HDR 400 sertifikasına kanmayın bence. HDR 1000 olmadığı sürece keyfini çıkartamazsınız HDR'ın. Kaldı ki HDR 10 sertifikalı 27GL850-B'ye sahibim. 350 cd/m² ile 400 cd/m² arasında 750 TL'ye değecek bir fark olmadığı HDR görüntüsü olarak da o farkı çok hissedemeyeceksiniz maalesef (HDR 400 deneyimim de var). HDR'ı hakkıyla kullanmak istiyorsanız minimum HDR 600 sertifikasına sahip bir monitör bakmanızı tavsiye ederim (monitör için). Ama onların fiyatları da fazlasıyla uçuk maalesef.

USB Hub'ı bilemem ama HDR 400 sertifikasına kanmayın bence. HDR 1000 olmadığı sürece keyfini çıkartamazsınız HDR'ın. Kaldı ki HDR 10 sertifikalı 27GL850-B'ye sahibim. 350 cd/m² ile 400 cd/m² arasında 750 TL'ye değecek bir fark olmadığı HDR görüntüsü olarak da o farkı çok hissedemeyeceksiniz maalesef (HDR 400 deneyimim de var). HDR'ı hakkıyla kullanmak istiyorsanız minimum HDR 600 sertifikasına sahip bir monitör bakmanızı tavsiye ederim (monitör için). Ama onların fiyatları da fazlasıyla uçuk maalesef.
Aynen, ben de araştırmalarımı yaptım çoğu kişi sizinle aynı fikirde. HDR pek kullanacağımı sanmıyorum zaten, sadece ekstra bi özellikti işte.

Peki HP Omen 27i modeli ile LG 27GP83B-B arasında bi seçim yapsaydınız hangisi olurdu?
Omen de LG 850-B ile hemen hemen aynı özelliklerde. O da aynı panel türünü kullanıyor, Nano IPS. Sadece HDR özelliği bulunmuyor.
Aynı zamanda gel gör ki Omen 5100 lira iken 83-B 5900 lira.
İkisinden birini almayı düşünüyorum lakin kararsız kaldım.

Aynen, ben de araştırmalarımı yaptım çoğu kişi sizinle aynı fikirde. HDR pek kullanacağımı sanmıyorum zaten, sadece ekstra bi özellikti işte.

Peki HP Omen 27i modeli ile LG 27GP83B-B arasında bi seçim yapsaydınız hangisi olurdu?
Omen de LG 850-B ile hemen hemen aynı özelliklerde. O da aynı panel türünü kullanıyor, Nano IPS. Sadece HDR özelliği bulunmuyor.
Aynı zamanda gel gör ki Omen 5100 lira iken 83-B 5900 lira.
İkisinden birini almayı düşünüyorum lakin kararsız kaldım.
Omen'i tercih ederdim açıkçası. Nano IPS'deki renk doygunluğu ve panelin sunduğu gecikme değerleri çok başarılı. Fiyat olarak da daha uygun olması cabası. Zaten ilk başta Omen almayı düşünüyordum fakat aldığım dönem LG'yi daha uygun fiyata bulunca LG'yi tercih ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı