LG 27GR83Q-B vs MSI G274QPF E2 vs ASUS ROG STRIX XG27ACS vs TUF GAMING VG27AQM1A

Bütçe
15000
G274QPX 13K bandindayken hicbiri alinmaz.

Hocam buraya yazdığınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Bu seçenekler arasında attığınız LG'ye göre daha canlı ve hız açısından daha mı iyidir? Ayrıca bu 13-15 k bandında alabileceğim şu an için en iyi monitör bu mudur?

Hocam buraya yazdığınızı yeni gördüm kusura bakmayın. Bu seçenekler arasında attığınız LG'ye göre daha canlı ve hız açısından daha mı iyidir? Ayrıca bu 13-15 k bandında alabileceğim şu an için en iyi monitör bu mudur?
LG daha hizli ama bu "daha" kelimesi sizi yaniltmasin, daha iyi olmasi MSI'i kotu yapmaz. Renk gamutu bakimindan G274QPX daha iyi. Kontrast bakimindan da G274QPX daha iyi.

LG daha hizli ama bu "daha" kelimesi sizi yaniltmasin, daha iyi olmasi MSI'i kotu yapmaz. Renk gamutu bakimindan G274QPX daha iyi. Kontrast bakimindan da G274QPX daha iyi.
Hocam ben sırf daha yüksek HZ ve IPS panel olsun diye başka bir monitöre geçiyorum şuanda 2K 165 HZ VA panel bi Gigabyte kullanıyorum ancak oynadığım FPS oyunlardında 500 üstü FPS aldığım için 165 düşük kalıyor. O sebeple bu fiyat bandında en iyi alabileceğim ürün MSI diyorsanız onu alayım. Birde tek eksiği sanırsam hoparlörü yok.

@Berat3535 Alabilirsin, 13K fiyat bandindaki en iyi ürün G274QPX. Zaten bunun fiyat bandi normalde 15-16K, su siralar indirimde diye 13K civarlarinda geziniyor.

Hocam hayırlısıyla aldım peşin fiyatına 12 taksitli aldım benim Hepsiburada kartı vardı 12 taksit yapıyormuş direk yapıştırdım vallahi.

Hocam hayırlısıyla aldım peşin fiyatına 12 taksitli aldım benim Hepsiburada kartı vardı 12 taksit yapıyormuş direk yapıştırdım vallahi.
Hayirli olsun, memnun kalacagini dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı