ASUS 27" ROG STRIX XG27acs vs MSI G274QPF E2

Attığınız testlere baktım, gerçekten de içimde hiç soru işareti kalmadı teşekkür ederim G65B'ye karar verdim.
Hocam deneyimleriniz nedir? VA panelin piksel yapısından dolayı IPS kadar net gözükmeyeceğini düşündüğümden kuşku içindeyim, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Hocam deneyimleriniz nedir? VA panelin piksel yapısından dolayı IPS kadar net gözükmeyeceğini düşündüğümden kuşku içindeyim, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Görüntü kalitesi ve fiyatına göre sunduğu özellikler gerçekten çok iyi, hem film dizi izleyip hem de oyun oynamayı düşünüyorsanız tercih edebilirsiniz. Kullandığım süre boyunca hikayeli oyunlar oynadım dizi, film izledim ve gayet canlı ve güzel renkleri vardı. Ben bu monitörü 3 kere alıp değiştirdim ve hepsinde ölü piksel sorunu yaşadım, şuan 4. monitörü bekliyorum. Tabii ki ben yaşadım diye herkes yaşayacak diye bir şey yok ben tamamen şanssızlık olduğuna inanıyorum. Monitörden memnun olmasam 4 kere kargoya verme, değiştirme süreciyle falan uğraşmazdım, fakat gerçekten bu fiyatta bu şekilde özellikler sunan monitör çok az. Eğer alacaksanız üründe herhangi bir sıkıntı olursa değişim işlemlerinde sorun çıkarmayacak bir yerden almanızı öneririm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı