LG 42LA660S modelinde panel Hz kaç ?

jamenq42

Kilopat
Evet arkadaşlar sorum aynen başlıktaki gibi. Sakın mcı 400hz demeyin bu sistem frekansıdır. Benim sorduğum ise panel frekansı yani ''MCI''sız hali diğer bir değişle gerçek panel hızı kaç ? Benim bildiğim bu trumotion özelliği işte MCI bunsuz hızını soruyorum. Zaten bilen bilir uzatmama gerek yok.

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Merhabalar, ürünü incelemediğimiz için araştırarak cevap veriyorum. LG LA660S modelinde gerçek panel Refresh değeri 120Hz: LG LA6200 Review (42LA6200, 47LA6200, 50LA6200, 55LA6200, 60LA6200)

Burada oldukça detaylı açıklamalar sunulmuş, panel tipi MCI dönüştürmesi düz yapılsa bile 100 Hz altında görünmüyor. Satıcılar elde ne varsa eritmek için "Al abi en iyisi en hızlısı bu" diyip geçiyor, ne LG ne de diğer firmalar dinamik olmayan değerleri güvenilir bir kaynakta paylaşıp açıklamıyor. İş güvenilir, ciddi incelemelere kalıyor. Ne yazık ki LG, Samsung ya da diğer TV markaları Türkiye'de inceleme için çok nadiren TV gönderiyor. Böyle bir durumda ben de kimsenin TV'sini savunmak ya da yermek için bir sebep görmüyorum. Umarım kaynak ve araştırma sonucu işinize yarar.

Bir soru sormak istiyorum. Şimdi bu televizyonu alıp monitör olarak kullanırsak. 120 Fps'e kadar görüntü alabiliyor muyuz ? Sizce bu fiyata bu büyüklükde bir televizyon alıp monitör olarak mı kullanmak mı mantıklı yoksa bu fiyata direk monitör mü almalıyız ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı