Paylaşmış olduğunuz güncellemeyi yaptım , teşekkürler. Acaba bu en son güncelleme midir ? Televizyonum bazı video formatlarını oynatmıyor. Güncelleme yaptıktan sonra denedim, yine olmadı. Acaba başka bir güncelleme daha mı gerekiyor? Bir de bu güncellemelere hiçbir yerden ulaşamadım, bir tek sizin sitenizde buldum. Teşekkürler paylaşımlarınız için....
Eğer televizyonunuzun daha fazla video biçimini oynatmasını istiyorsanız cihazı hacklemeniz gerekebilir. Tabi bu cihazı garanti dışı bırakır. LG, fabrika çıkışlı olarak lisans anlaşmaları olmadığı için bazı biçimleri oynatmayı devre dışı bırakıyor. Rus dostlarımız bu korumayı kırdılar, ama dediğim gibi risk size ait:
Abisi kolay gelsin. Forumu zevkle takip ediyordum. İlk defa üye olup yazma fırsatım oldu. Hortlatacağım konuyu. Tv 42LV4500 ve Allah'ın cezası son güncellemeyi yükledim. Tv sapıttı artık. Hep açabildiğim videoları açamaz hale geldim. Önerin nedir? Mevcut dosyayı sizlerin sayesinde almıştım bulamıyorum. Tekrar yükleme şansımız var mı?
Kolay gelsin (bari eski sürüme dönmeye çalışayım nafile.)