LG 42LV4500 Firmware Güncellemesi 04.01.33

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
LG 42LV4500 LED TV için 04.01.33 sürüm firmware güncellemesi hazır.

Firmware güncelleme yapmak için:

• USB bellekte LG_DTV adında bir klasör oluşturun.
  • İndirdiğiniz Firmware dosyasını bu klasöre kopyalayın.
  • USB belleği TV'ye takın ve TV Software Upgrade penceresi geldiğinde Start'a basın.
  • TV, Firmware güncelleme işlemine başlayacaktır. İşlem bitince otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Download: LG 42LV4500 Firmware 04.01.33 EPK

Dosya adı:

Kod:
 MP_GP3_DVB_EU_Basic_LV25_RevNo2513_V04[1].01.33_ota_V2_SECURED.epk

Paylaşmış olduğunuz güncellemeyi yaptım , teşekkürler. Acaba bu en son güncelleme midir ? Televizyonum bazı video formatlarını oynatmıyor. Güncelleme yaptıktan sonra denedim, yine olmadı. Acaba başka bir güncelleme daha mı gerekiyor? Bir de bu güncellemelere hiçbir yerden ulaşamadım, bir tek sizin sitenizde buldum. Teşekkürler paylaşımlarınız için....

Eğer televizyonunuzun daha fazla video biçimini oynatmasını istiyorsanız cihazı hacklemeniz gerekebilir. Tabi bu cihazı garanti dışı bırakır. LG, fabrika çıkışlı olarak lisans anlaşmaları olmadığı için bazı biçimleri oynatmayı devre dışı bırakıyor. Rus dostlarımız bu korumayı kırdılar, ama dediğim gibi risk size ait:

Openlgtv

LG 42LV4500 LED TV için 04.01.33 sürüm firmware güncellemesi hazır.

Firmware güncelleme yapmak için:

• USB bellekte LG_DTV adında bir klasör oluşturun.
  • İndirdiğiniz Firmware dosyasını bu klasöre kopyalayın.
  • USB belleği TV'ye takın ve TV Software Upgrade penceresi geldiğinde Start'a basın.
  • TV, Firmware güncelleme işlemine başlayacaktır. İşlem bitince otomatik olarak yeniden başlayacaktır.

Download: LG 42LV4500 Firmware 04.01.33 EPK

Dosya adı:

Kod:

Abisi kolay gelsin. Forumu zevkle takip ediyordum. İlk defa üye olup yazma fırsatım oldu. Hortlatacağım konuyu. Tv 42LV4500 ve Allah'ın cezası son güncellemeyi yükledim. Tv sapıttı artık. Hep açabildiğim videoları açamaz hale geldim. Önerin nedir? Mevcut dosyayı sizlerin sayesinde almıştım bulamıyorum. Tekrar yükleme şansımız var mı?
Kolay gelsin (bari eski sürüme dönmeye çalışayım nafile.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı