LG C4 TV alınır mı?

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Abim evlenecek ve çeyiz için televizyon alınacak. Almışken sağlam güzel bir şey alalım diye kalite olarak üst modellere bakıyorum bir süredir. İlk başta Samsung 65S90C almayı düşünmüştük ama daha çok araştırma yapınca LG almaya daha yaklaştık diyebiliriz. Bildiğim kadarıyla panel üreticisi 2 televizyonda da LG ayrıca yurt dışı forumlarında falan baktığımda da hep OLED için LG öneriyorlar. MediaMarkt'ta mağaza çalışanı ile yaklaşık 1.30 saat muhabbet ettik, çoğu markanın en çok tutulan modellerini ince ayrıntılarına kadar anlattı ve çalışan LG C4 önerdi. Fiyat olarak şu an 84.000 civarına geliyor ama LG SC9s soundbar TV ile beraber olunca 3000 TL'ye geliyor yani TV artı soundbarı 87 bine alabiliyoruz. Sound bar ve TV'yi mağazada test ettim gerçekten ikisi de üst düzey ürünler. G-Sync özelliğini NVIDIA iş birliği ile çok iyi derece destekliyor. Rtings, Wirecutter gibi sitelerde bu senenin en iyi ve en çok satan TV'si olarak geçiyor. Ama almadan önce bu forumada bir konu açayım dedim, hocalarım fikirlerinizi bekliyorum.

65 inç LG OLED evo AI C4 4K Smart TV 2024 - OLED65C46LA | LG TR

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi televizyon konusunda Kore markaları kadar iyi olan piyasada yok. Ya LG ya Samsung. Model olarak tv iyi. Alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı