LG Flatron W2234s güç düğmesi yok ve aynı zamanda görüntü gelmiyor

Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Stüdyo Baş Geliştiricisi
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir masaüstü PC aldım ve kasayı monitöre bağladığımda hiçbir şekilde ekran gelmiyor sadece 1 salise için LG.
Logosu beliriyor ve 5-10 dk sonra Power saving mode diye bir yazı çıkıyor monitör modelim LG Flatron W2234s ve bir de bu monitörün güç düğmesini bir türlü bulamıyorum büyük ihtimalle yok yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Power saving mode ekranla alakalı değil. Bende de aynı sorun vardı. Sistemim bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Muhtemelen ekran kartınızda sorun var. Ama yine de emin olamadım. Kendi sorunumdan yola çıkarak cevapladım. Bu arada HDD veya SSD bozukta olabilir.

Power saving mode ekranla alakalı değil. Bende de aynı sorun vardı. Sistemim bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Muhtemelen ekran kartınızda sorun var. Ama yine de emin olamadım. Kendi sorunumdan yola çıkarak cevapladım. Bu arada HDD veya SSD bozukta olabilir.
Televizyona bağladığım zaman çalışıyor monitörde çalışmıyor

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00