LG G Flex 2 alınmalı mı ?

Güncelleme ile sıcaklığın düşmesinin nedeni işlemcinin frekans hızı büyük ihtimal düşürülmüştür. Flex 2 ve SD 810'dan uzak durulmalı.
Cihazın genel frekans değerleri ile oynanmadığı bizzat firma tarafından açıklandı. Üstü kapalı bir şekilde bunun adı geçen bir uygulama ile uyumsuz olmasından kaynaklandığı söylendi. Daha önce kullandığımdan biliyorum, telefon 5.1.1 güncellemesinden önce normalden bir tık fazla ısınıyordu fakat 5.1.1'den sonra ısınma namına tek bir sorun kalmadı. Test edebilirsiniz.

Şuan cihazı kullanıyor musunuz? O işlemciye Z5 modelleri gibi özel bir soğutma yapılmadı, ısınma sorunu çıkmaması mümkün değil. Bir de işlemci 5.1.1 güncellemesi ile beraber hangi frekansta çalışıyordu?

Şuan cihazı kullanıyor musunuz? O işlemciye Z5 modelleri gibi özel bir soğutma yapılmadı, ısınma sorunu çıkmaması mümkün değil. Bir de işlemci 5.1.1 güncellemesi ile beraber hangi frekansta çalışıyordu?
Malesef cihaz şuan elimde değil fakat yarın sıfır G Flex 2 gelecek. Son durum nedir, ne oldu benimde bilgim yok fakat isterseniz söylediğiniz uygulamaları test edebilirim. Bu sayede herkes bir fikir sahibi olur. :)

Merhabalar. Şuan flex 2 kullaniyorum. Isındığını hala göremedim. Tipine alışman biraz zaman alabilir. Şarj konusuna gelirsek sabah %100'dü şuan yani saat 21:30 %47 . ekran kalitesi g4'ten canlı ancak antutu verilerine bakma. Benim düşüncem cihazı gunluk kullanımındir.

İşlemciyi yük altında test ediniz, işlemci hızı eğer 2.0 GHZ çıkmaşsa frekans hızı düşürülmüş demektir.
Biz farklı şekilde yapıyoruz bu işlemi, hiç girmeyelim. :sansür: Önerdiğiniz bir program varmı acaba ? Test fotoğraflarını atabilmem için yani.

Merhabalar. Şuan flex 2 kullaniyorum. Isındığını hala göremedim. Tipine alışman biraz zaman alabilir. Şarj konusuna gelirsek sabah %100'dü şuan yani saat 21:30 %47 . ekran kalitesi g4'ten canlı ancak antutu verilerine bakma. Benim düşüncem cihazı gunluk kullanımındir.
Güzel bir telefon fakat ekranı G4'ten canlı derseniz abartmış olursunuz. G4 çözünürlüğünden dolayı Flex 2'den bir tık üstte.

2 cihazıda yanyana koyup göz kararı bunu düşünmüştüm. Aklım hala g4'de yalnız. Bu telefonu verip g4 alma şansım var. Tereddütte kaldım pek içime sinmedi

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı