LG G2 alınca 4.4.2 olarak mı gelecek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben siyah renk seçeneğinden yanayım. Kendim de siyah kullanıyorum. Size aksesuar önerisinde bulunmamı ister misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spigen Slim Armor biraz ağır bir kılıf. Ve çok kalın gösteriyor, önerilerimden çok memnunum tavsiye ederim. Gerçekten cihaza bir bakan bir daha bakıyor. (y)

Spigen Slim Armor biraz ağır bir kılıf. Ve çok kalın gösteriyor, önerilerimden çok memnunum tavsiye ederim. Gerçekten cihaza bir bakan bir daha bakıyor. (y)
Haklısın teşekkür ederim cihazı hiç düşürdün mü ?

Evet 3 kez yere düştü birinde okulda betona düştü tek çizik olmadı. Diğerlerinde parkeye ve halıya düştü Allaha şükür hiçbir şey olmadı. :D

Isınma ekranda kararma veya sararma gibi hatalar bildiğim kadarı ile ilk çıkan G2 versiyonlarında yaşanmış hatalar. Şuan ki mevcut son sürüm LG G2 802 TR sürümüdür. LG G2 32GB 802 TR sürümünü kullanıyorum ve asla bu tür hatalarla karşılaşmadım. Ayrıca şarj konusunda oyun oynamadığın sürece 2 gün götürebiliyor. Oyun oynadığın süreye göre bu süre kısalıyor.

Evet 3 kez yere düştü birinde okulda betona düştü tek çizik olmadı. Diğerlerinde parkeye ve halıya düştü Allaha şükür hiçbir şey olmadı. :D
Senin önerdiğin kılıf telefonun yanlarına zarar veriyor mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı