O
Oğuzhan Altay
Ziyaretçi
Hayır kesinlikle zarar vermiyor. Bu kadar endişelenmeyin dikkatli kullanırsanız bir sorun olmaz. 
Tamamdır alacam artık telefonu teşekkür ederim.Isınma ekranda kararma veya sararma gibi hatalar bildiğim kadarı ile ilk çıkan G2 versiyonlarında yaşanmış hatalar. Şuan ki mevcut son sürüm LG G2 802 TR sürümüdür. LG G2 32GB 802 TR sürümünü kullanıyorum ve asla bu tür hatalarla karşılaşmadım. Ayrıca şarj konusunda oyun oynamadığın sürece 2 gün götürebiliyor. Oyun oynadığın süreye göre bu süre kısalıyor.
Beyaz renk alsam kasasında sararma gibi birşey olur mu sence ?Hayır kesinlikle zarar vermiyor. Bu kadar endişelenmeyin dikkatli kullanırsanız bir sorun olmaz.![]()
Önerdiğin kılıfı alsam kirlenir miBeyaz renk pişmalıktır. Aşırı derece de kirlenyor.![]()
Çok teşekkür ederim kardeşim yardımın için sağol, son bir soru sorucam g2'yi nerden aldın ve kaça aldın?Ne olursa olsun gerçekten kir tutuyor beyaz renk. Ayrıca çizilirse beyaz renk daha fazla belli olur. Cihazınızı şimdiden güle güle kullanın. Herhangi bir sorun olduğunda beni etiketlemen yeterli.![]()
Jelatin pek seven biri değilim. Çünkü mat jelatin tam hissiyat sağlamıyor, parlak ise daha garip bir hissiyat yaratıyor. Benim istediğim ekranın yağ gibi olması ve parmağımın kayması.Evet tanıyorum arkadaşım, ben 4 adet jelatin değiştirdim.Çizik görmeye dayanamıyor. Çok dikkat etmeme rağmen inatla çiziliyor. Yani kesinlikle jelatinsiz kullanmamalısın. Kılıf alacaksanız MobilCadde'yi tercih edin. Önerdiğin kılıfı satın alabilirsin. İkinize de şimdiden hayırlı olsun.
![]()
Ben yakınımdaki Gold mağazasından aldım. Şuan faturayı buldum 1400 TL yazıyor. Ayrıca Gold ürünleri LG Türkiye garantilidir, şuan da LG G2 daha uygun bir fiyata satılıyor. LG G2 D802 16GB Beyaz Cep Telefonu - Gold.com.tr Bu arada bir şey değil, siz sağ olun.çok teşekkür ederm kardeşm yardımın için sağol son bir soru sorucam g2 yi nerden aldın ve kaça aldın ? ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.