LG G2 alınca 4.4.2 olarak mı gelecek ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Spigen kılıf ve Buff ekran koruyucu al. LG garantili 32 GB sürümü al. Hepsi sana 1400'e patlar:D

Ben yakınımdaki Gold mağazasından aldım. Şuan faturayı buldum 1400 TL yazıyor. Ayrıca Gold ürünleri LG Türkiye garantilidir, şuan da LG G2 daha uygun bir fiyata satılıyor. LG G2 D802 16GB Beyaz Cep Telefonu - Gold.com.tr Bu arada bir şey değil, siz sağ olun. ;)
16 GB'lık sürüm yetiyor mu? Telefonu nasıl ve ne için kullanıyorsun? Ne kadar fotoğraf, video çekiyorsun? OTG kullanıyor musun? Çektiğin fotoğraf, videoları telefonunda mı tutuyorsun yoksa başka bir cihazda mı?

Tüm fotoğraflarım içinde bulunuyor. 16 GB bana yetiyor, ayrıca içinde Real Racing 3, Gangstar Vegas, ve daha fazla oyun var. Ben sıkıntı çekmiyorum, ancak almışken 32 GB alın. OTG çok rahat, oyun için kullanıyorum. Technopat'ı unutmayalım. :D :D

Beyaz yada siyah alman farketmez elinde oyun oynarken kullandığında elini azda olsa terletir ve bu telefonanun arka yüzünde leke yapabilir bu rengine özgü birşey değil. Renk konusunda hangisi hoşuna gidiyorsa onu almanı ayrıca 32 GB modelini almanı öneririm.

Kardeş kusura bakma ama sen de çok armut piş ağzıma düşsün. Lg G2 hakkında forumlarda yazılmış binlerce sayfa yazı var. Sonuçta yeni bir telefon değil 2 yıldır kendini kanıtladı artık. En iyi fiyat/performans ürünlerinden biriydi ama yavaş yavaş tahtı sallanıyor. Xperia Z2' nin 1400 lere gelmesi ve yeni çıkacak Meizu Mx4 ve Zenfone 2 yanında tahtını kaybedip emekliye ayrılır. Söyleyecek çok şey yok yani. Paran çok değil iyi bir telefon istiyorsan al gitsin. Bu kadar düşüncek bir şey yok.

Siyah renkte parmak izi çok belli oluyor. Takıntı yaparsanız beyaz da bu sıkıntı yok.
Siyahın arkasında çapraz çizgiler mevcut ve çok belli oluyor, rahatsız olabilirsiniz. Beyaz renkte bu sıkıntı yok.
Erkeklerin koyu renk alması gibi bir takıntınız yoksa beyazın zarafeti elinizde kalıcı olabilir.
Karar yine de size aittir.
:)

Siyah renkte parmak izi çok belli oluyor. Takıntı yaparsanız beyaz da bu sıkıntı yok.
Siyahın arkasında çapraz çizgiler mevcut ve çok belli oluyor, rahatsız olabilirsiniz. Beyaz renkte bu sıkıntı yok.
Erkeklerin koyu renk alması gibi bir takıntınız yoksa beyazın zarafeti elinizde kalıcı olabilir.
Karar yine de size aittir.
:)
G2 beyaz mı kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı