Lg g2 batarya kullanımı

1 günü kurtarıyorsa göndermeni tavsiye etmem. Kendim yaşadım ama Lumia serisi bir telefon ile.

Not:2 hesap kullanmak ceza sebebidir. Birini kullanmamanızı tavsiye ediyorum. Lütfen kuralları gözden geçirin.

Bir günü çıkarıyor ama diğer g2 kullanıcılarının yüksek değerler aldığını görüyorum. Buda benim canımı sıkıyor. Ben neden daha düşük değerler alayım ki? :kararsız::kararsız:

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen ay servise göndermeyi düşündüm ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Acaba şimdi göndersem mi ? Sapasağlam telefonun sağlam gidip de sorunlu gelmesinden korkuyorum. (LG Türkiye garantili)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yahu biraz yavaş, hemen ne servisi. Telefonun belirli bir düzene girmesi bile inan bana zaman alıyor.
Merakından dolayı kullanmışsındır, bitmiştir diye düşünüyorum.
Telefonun düzene girmesi bile bir zaman alıyor, şuanki batarya performansım ile ilk aldığım zamanlardaki batarya performansı arasında cidden fark var.

Sana önerim şu : Parlaklığı otomatiğe al ve orta seviyeye çek, parlaklığı manuel ayarlarsan farkında olmadan gereksiz derecede kullanmış olursun.
Oyunlardan uzak dur, çünkü oyunlar telefonun ekranını da işlemcilerini de kullanır, ısınmasına sebep olur.
3G'yi ne kadar kullandığına dikkat et. Eğer sürekli 3G açık kalırsa doğal olarak akşamı zor çıkarırsın.

Mesela ben telefonu gerektikçe kullanıyorum, son 3 saatte %4 şarj harcamışım :) Eğer böyle giderse 62 saat daha çalıştırabilirmişim.
Neden? Çünkü oyun oynamıyorum, parlaklığım otomatikte, 3G kullanmıyorum, şirketin Wi-Fi'sine çöküyorum :)

Son olarak RAM temizleme Widget'ini kullan, arkaplanda boş yere çalışan tonlarca uygulama vardır. Elle temizleyemiyorsun hepsini, RAM temizleme widgetinin ayarlarını yaparsan tek tıkla tüm pisliklerden kurtulabiliyorsun.

Yahu biraz yavaş, hemen ne servisi. Telefonun belirli bir düzene girmesi bile inan bana zaman alıyor.
Merakından dolayı kullanmışsındır, bitmiştir diye düşünüyorum.
Telefonun düzene girmesi bile bir zaman alıyor, şuanki batarya performansım ile ilk aldığım zamanlardaki batarya performansı arasında cidden fark var.

Sana önerim şu : Parlaklığı otomatiğe al ve orta seviyeye çek, parlaklığı manuel ayarlarsan farkında olmadan gereksiz derecede kullanmış olursun.
Oyunlardan uzak dur, çünkü oyunlar telefonun ekranını da işlemcilerini de kullanır, ısınmasına sebep olur.
3G'yi ne kadar kullandığına dikkat et. Eğer sürekli 3G açık kalırsa doğal olarak akşamı zor çıkarırsın.

Mesela ben telefonu gerektikçe kullanıyorum, son 3 saatte %4 şarj harcamışım :) Eğer böyle giderse 62 saat daha çalıştırabilirmişim.
Neden? Çünkü oyun oynamıyorum, parlaklığım otomatikte, 3G kullanmıyorum, şirketin Wi-Fi'sine çöküyorum :)

Son olarak RAM temizleme Widget'ini kullan, arkaplanda boş yere çalışan tonlarca uygulama vardır. Elle temizleyemiyorsun hepsini, RAM temizleme widgetinin ayarlarını yaparsan tek tıkla tüm pisliklerden kurtulabiliyorsun.
Hortlattığım için özür dilerim.Son durum şu

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1414685561957.png
    uploadfromtaptalk1414685561957.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 336
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı