DarkeDemon Centipat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar LG G2 telefonum "com.Android.Phone" hatasını veriyor. Ve ben her tamam butonuna bastığımda yeniden aynı uyarıyı veriyor. Telefoncuya götürdüm, her şey silinir dedi. Benim de 3 davam var ve tüm delillerim telefonumda. İyi günler.
Arkadaşlar LG G2 telefonum "com.Android.Phone" hatasını veriyor. Ve ben her tamam butonuna bastığımda yeniden aynı uyarıyı veriyor. Telefoncuya götürdüm, her şey silinir dedi. Benim de 3 davam var ve tüm delillerim telefonumda. İyi günler.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #2 Format ve ROM dışında bir çözüm göremiyorum. Bu işlemlerde de telefondaki her şey silinir. Artı 1 Eksi
just chillin Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 1.383 Makaleler 2 Çözümler 9 23 Haziran 2022 #3 BERWAR dedi: Format ve ROM dışında bir çözüm göremiyorum. Bu işlemlerde de telefondaki her şey silinir. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum, biraz daha açar mısınız? Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Format ve ROM dışında bir çözüm göremiyorum. Bu işlemlerde de telefondaki her şey silinir. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum, biraz daha açar mısınız?