LG G2 Ekran Sorunu

Katılım
23 Mayıs 2015
Mesajlar
2.266
Makaleler
1
Çözümler
7
Yer
Sovngarde
Dün otobüs koltuğundan kalkarken telefonum yere çakıldı. Elime aldım hiçbir sorun yoktu. Düşmeden önceki hali gibi. Normal kullandım yine. Ertesi sabah kalktım otobüsün yolunda her zaman olduğu gibi müzik dinliyordum. Telefon elimde açık haldeyken karşıdan otobüs geçiyordu. Benim otobüsüm mü acaba diye telefonumu kapattım sonra açınca telefonun ekranı çok değişikti. Ne denir bilmiyorum. Ghost screen, burn screen. Şu tarz durumlar oluyor.

ImageThumbnail2.aspx
1a16e1f969bd018a389540809740b3c3.jpg


Yere düşüp bu hale gelse neyse. Sadece normal bir şekilde telefonu kapattım tuşundan. Telefon artık dayanamayıp intihar mı etti acaba diye düşünüyorum da kulaklığımın başlatma butonuna basınca müzik başlıyor ve tahmin edebilirsem Android sorunsuz çalışıyor. Komple kapatıp açabiliyorum ama hep farklı desenlere dönüşüyor adeta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı