LG G2 Ekranda Leke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

selo6178

Hectopat
e115d450-5c36-49db-8275-4ed30912f313.jpg
arkadaşlar 2013 aralık sonu gibi lg g2 aldım cihazım gayet güzel çalışıyor fakat siyah bir ekran açtığım zaman ekranda mavimsi bir leke var ekranın her tarafına dağılmış durumda biraz sol üstte biraz orta ve birazda sağ orta taraflarda var dokunmatiğinde hiç bir problem yok ama biraz takıntılı insan olduğum için çok rahatsız ediyor ekran parlaklığını ne kadar artırırsam o kadar daha çok belli oluyor lütfen yardımcı olun bu konu hakkında bilgisi olan veya tamiri konusunda ne yapabileceğim hakkında yardımcı olabilecek olan olursa yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
düşürdüğümü hatırlamıyorum sence ekranı mı değiştirirler müşteri hatası diye alırlarsa ne kadar tutar bi fikrin var mı

ben telefonu dediğim gibi kılıfsız ve jelatinsiz hiç bir zaman kullanmadım bu kadar koruduğum için hiç de düşürmedim açıkcası bunu daha önceden farketmiştim fakat daha yeni zamanım oldu yarın götürüp garantiye vermeyi düşünüyrum garantisi kvk sorun çıkarırmı sence

peki telefon ne zamana kadar gelir sizce daha önceden blackberry torch 9800 vardı uzun sürmüştü

peki telefon ne zamana kadar gelir sizce daha önceden blackberry torch 9800 vardı uzun sürmüştü

En fazla 15-20 gün sürer. Zaten daha üstü olursa yasal hakkınızı kullanıp yerine kullanacağınız telefon talep edersiniz. Tabii ki onlar da idareten telefon göndermek yerine işlemleri hızlandırırlar.

inşallah öyle yaparlar okul açılmadan iade almam lazım neyse çok teşekkürler yarrdımların için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı