LG G2 Ekranı Kırıldı

İbrahim Cann

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefon daha 2,5 aylık. Geçen gün yanlışlıkla mermere düştü sağ üst köşesinden çarptı çarptığı bölge parçalandı döküldü diğer kısımlarıda uzun çatlaklar oluştu. İnternetten almıştım evo bt garantisinde telefon. İnternetten biraz baktım evo bt ye gönderilen telefonlar kırık, çizik ya da başka telefon yollanıyormuş geriye. Evo yu aradım bana 299 tl fiyat verdiler. Bu fiyat iyi mi? Sizce internetten bi yerden bulabilirmiyim yeni bir ekran?? İnternetten alıp burdan bi telefoncuya taktırabilirim ama nerden alıcam bilmiyorum. Birde öyle yaparsam garanti dışı kalırmı telefon ve aldığım ekran orijinal olur mu bunu nasıl anlarım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yapabileceğin en mantıklı şey LG Türkiye ile görüşüp en yakın servislerinde 15 dakikada yenisi taktırmak ve 6 ay garantinin tadını çıkartmaktır.
450TL fiyat isteyeceklerdir.

300 liraya yapan arkadaşların göğsünü gere gere orjinal demesine kanma, zaten farklı bir firma, doğru düzgün bir servisleri bile yoktur emin ol :)

Daha sonra farklı bir şikayet ile BT'ye gönderirsen sıkıntı olmaz.

Saçma sapan bir telefoncuya uğramayı deneme bile, ben önceden uğradım senin için, deneyimlerimi söylüyorum.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/lg-g2-ekran-değişimi.126561/

Servisin taktığı ekranın maliyeti hemen hemen 300TL ancak KDV ve işçilik ile fiyat yükseliyor biraz.
300 liraya orjinal takarım diyen kişi ise tahminen yurt dışı kaynaklı toplu olarak tanesi 40-50 dolardan sipariş veriyordur.
Ekran aynı ekran değil, bunu bilesin.

Yapabileceğin en mantıklı şey LG Türkiye ile görüşüp en yakın servislerinde 15 dakikada yenisi taktırmak ve 6 ay garantinin tadını çıkartmaktır.
450TL fiyat isteyeceklerdir.

300 liraya yapan arkadaşların göğsünü gere gere orjinal demesine kanma, zaten farklı bir firma, doğru düzgün bir servisleri bile yoktur emin ol :)

Daha sonra farklı bir şikayet ile BT'ye gönderirsen sıkıntı olmaz.

Saçma sapan bir telefoncuya uğramayı deneme bile, ben önceden uğradım senin için, deneyimlerimi söylüyorum.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/lg-g2-ekran-değişimi.126561/

Telefonu internetten almıştım garantisi LG Türkiye den değil yine de takarlar mı yeni orjinal ekran ? Forum İstanbul da bir LG mağazası var oraya gidip konuşsam benim yanımda hemen ekranı takıp geri verirler mi telefonu?

Senin konundaki mesajları okudum bende büyük ihtimal LG ye yaptırırım. Bu LG Türkiye servisinde kesin orijinal ekran takıyorlar değil mi? Birde ilk ekran ile yeni taktırdığın ekran arasında dokunmatik hassaslığı ya da renk kalitesi farkı var mı yani yeni ekran daha kalitesiz mi ? Senin telefon 16 mı 32 GB mı? Benimki 32 GB. 16 GB ile 32 GB arasındaki ekran fiyat farkı ne kadardır bi bilgin var mı ?? Çok sordum ama merak ediyorum 500-600 TL vericem sonuçta araştırmak lazım :)

Öncelikle, daha önce de belirttim gibi 600 lira falan değil, 450TL ödeyeceksin.
16 ve 32GB modellerin ekranları birebir aynıdır, fiyatları da aynıdır doğal olarak.

LG Türkiye servislerinin taktığı ekran elbette orjinal, dokunmatik veya renk konusunda bir problem yaşamazsın.
Yaşarsan da 6 ay içerisinde bildirebilirsin. Ben eski ekran ile arasında hiçbir fark görmedim.
Ziyadesiyle memnunum.

Telefonu ithalatçı firmaya yollamanı kesinlikle önermiyorum. 150TL fazla ver, adam akıllı LG garantili bir ekranın olsun.
Ekranı senin yanında takarlar mı bunu bilmiyorum ancak çok kısa bir işlem. Maxsimum yarım saat sürer.

LG Türkiye'nin yolunu tutsan iyi edersin. Hiç öyle kendi kendine icat çıkartıp da başını ağrıtma boş yere :)

Telefon LG Türkiye garantili değil yine de ekranı değiştirirler mi yani bu telefon evo bt garantili tamiri biz yapamayız falan derler mi ? O konuda bir sıkıntı yaşar mıyım? Birde sen hangi mağazasına gitmiştin LG nin? Bana en yakın mağaza Forum İstanbul da oraya gitsem değiştirirler mi ?

Son düzenleme:
Arkadaşım yurt dışından getirip kendi takmayı düşünüyordu. Ardından LG servisine yaptırdı. Temiz iş bence. Aynı sorun benim de başıma gelmişti. Sigortası vardı babamın adına kayıtlı hallettik.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı