LG G2 GÜNCELLEME Nasıl?

[LG G2] Kullanıcıları Cihazlarından Memlunmu?

• Berbat

Oy: 0 0,0%
  • İdare eder

Oy: 0 0,0%
  • Mükemmel

Oy: 3 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    3

M.TAPAN

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar;

LG G2 kullanıcısıyım ve bir kaç gündür güncellemenin(4.4 Kitkat) geldiği hakkında haber linkleri google da üstlere taşınmakta sanırım yurt dışı çıkışlı telefonlara şimdiden gelmiş hatta 1 haftadır kullanılıyormuş fakat benim telefonda hala tık yok : ) aynı durumdan şikayetçi arkadaşlarım varmı varsa görüşlerini almak isterim LG bu konuda yine hayel kırıklığı yaşattı kullanıcılarına NOTE 3 bile bir kaç gün önce kullanıcılarına sundu kitkatı ki LG bunun sözünü çoktan vermişti bizlere : )

Lg G2 'ye kit kat geldi dediğin gibi yurtdışına ama Türkiye içinde çıkar çıkmazsa elle yükleme yaparsın. 
Arkadaşımda bekliyordu ben G2 kullanmıyorum ama şu haberi incele ; LG G2 Android 4.4.2 KitKat güncellemesi Türkiye'de | Mobil Haberleri | Teknoloji Gündem

O haberler asılsız işte Tr için herhanigi bir güncelleme söz konusu değil ama böyle giderse rootla görücez işimizi...

Nisan ortalarında diye söylemler var.

Türkiye heryerde pasif kalıyor önemsenmiyor yazık ya.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı