LG G2 için 5.0.2 güncelleme geldi

Arkadaşlar LG G2 için 5.0.2 güncelleme geldi. Belkide haberi yapılmıştır. Güncelleme şöyle yapıyor. LG PC Suite bilgisayarımıza kuruyoruz. Sonra açılan ekranda Sürümü yükselt diyoruz. Tavsiyem Yedekleme den güncelleme yapmayın. Güncelleme baya bir uzun sürüyor. Birde LG G2 ile gelen bütün programlarda güncelleniyor. Arayüz gerçekten harika olmuş. Birde bu double tap de bir yenilikte var.(bana öyle geliyor olabilir) Eskisine göre daha hassas olmuş ve efektler değişmiş. G2 kullanıcılarına hayırlı olsun.
12.png
123.png
Screenshot_2015-06-01-18-35-27.png
den.jpg

Bende Kitkat kullanırken belirttiğinizden daha sıcak oluyordu. Hiç 5.0.2 kullanmadım. Şu an 5.1.1 kullanıyorum. Sıcaklık değereri tarayıcıda gezinmekle aşağıdaki gibi oluyor;

Eki Görüntüle 75632

Anlıyacağınız benim cihazım sizinkinden fazla ısınıyor. Yani sizin değerleriniz bana göre anormal değil.
57 derece mi o? [emoji33] Tamam o zaman benim telefonda sıkıntı yok.

Arkadaşlar nedense diğer kullanıcılarda kasma, donma, boğulma yaşıyor. Isınma olayını da yeni gördüm. İnşallah daha başka sorunlar çıkmaz. Keşke açmasaydım konuyu.

Bende güncelledim fakat kasma, donma, takılma gibi hiç bir olay yaşamadım aksine telefonu ilk aldığım gündeki akıcılığı yaşadım. Batarya dayanıklılığı ise Kitkat' a göre biraz daha uzun. Isı konusunda ölçüm yapmadım fakat rahatsız eden bir ısı yok. İlk güncellediğim 3 gün gibi bildirim ledi yanmıyordu. Daha sonra kendiliğinden düzeldi. Kamera da eskisine göre daha iyi. Şuanlık bana sıkıntı yaşatan bir sorunla karşılaşmadım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı