LG G2 için 5.0.2 güncelleme geldi

Kitkat'ta kasmadan oynattigi filmi suan kasarak oynatiyor lolipop'ta. Keşkem kitkat'ta kalsaymisim

Bende Kitkat kullanırken belirttiğinizden daha sıcak oluyordu. Hiç 5.0.2 kullanmadım. Şu an 5.1.1 kullanıyorum. Sıcaklık değereri tarayıcıda gezinmekle aşağıdaki gibi oluyor;

Anlıyacağınız benim cihazım sizinkinden fazla ısınıyor. Yani sizin değerleriniz bana göre anormal değil.

57 derece mi o? [emoji33] Tamam o zaman benim telefonda sıkıntı yok.

Arkadaşlar nedense diğer kullanıcılarda kasma, donma, boğulma yaşıyor. Isınma olayını da yeni gördüm. İnşallah daha başka sorunlar çıkmaz. Keşke açmasaydım konuyu.

Bende güncelledim fakat kasma, donma, takılma gibi hiç bir olay yaşamadım aksine telefonu ilk aldığım gündeki akıcılığı yaşadım. Batarya dayanıklılığı ise Kitkat' a göre biraz daha uzun. Isı konusunda ölçüm yapmadım fakat rahatsız eden bir ısı yok. İlk güncellediğim 3 gün gibi bildirim ledi yanmıyordu. Daha sonra kendiliğinden düzeldi. Kamera da eskisine göre daha iyi. Şuanlık bana sıkıntı yaşatan bir sorunla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…