LG G2 İnternette Gezerken Isınıyor

teknoöneriler

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba G2'kullanıyorum. Son iki gündür cihaz ısınıyor. Özellikle kamera tarafında ısınma var. Sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarj konusunda haklı olabilirsiniz. Cihaz tam dolduktan 5 veya 10 dakika sonra fişten çekiyorum.

Bende LG G2 kullanıyorum. Kameranın yanı dediğiniz yer işlemcinin bulunduğu yer oluyor. Bu kısmın ısınması normal, endişe etmeyin kılıf kullanırsanız bu ısıyı hissetmezsiniz.

Gereğinden fazla şarjda durması bataryayı bozmuş olabilir, sıvı ile temas etmiş olabilir, farkında olmadığınız bir uygulama arka planda açık olabilir
Bataryasında sıkıntı yoktur. Bende aynı cihazı kullanıyorum. Olsa benimki haşat olurdu. Tüm gece sarjda bırakıyorum. Ayrıca bu piller yeni teknoloji. Bu şekilde hasar almıyor. Sorunun sebebi 2 tane.
1. Sebep kitkat güncellemesi.
2. Sebep ise işlemci ısısı. Snapdragon 8xx serisi çabuk ısınıyor.

Oyun oynarken her telefon ısınıyor çok doğal. Oyun dışında basit uygulamalarda ısınıyorsa sorun var demektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı