Lg G2 mi LG Nexus 5 mi?

Arkadaşım bende temmuzda lg nexus 5 alıcam. Önceden ikisi arasında kalıyordum sonra nexus 5 araştırdım videolarını izledim o fiyata göre bulunabilecek en iyi telefonlardan biri (bana göre) 2gb ram , 2.5 gibi işlemci hızı ve saf android bulunuyor. Nexus 5 en az 1-1.5 yıl daha güncelleme alıcak bir telefon(dahada fazla alabilir). Bu yüzden nexus 5 derim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ekran istiyorsanız Nexus 5'i eleyin . İnceledim 5'' ekran var ama 4'8'lik S3'ten daha küçük gözüküyor . LG G2 Halen en iyi F/P oranına sahip telefon . Gerçkten tasarımı çok şık . LG G2 D802 16GB Beyaz Cep Telefonu - Gold.com.tr G2 Gold'da 1.399 TL'ye inmiş ama son 1 ürün Kaçırmayın derim .
 
Nexus 5 al kardeşim. Hemen bütün güncellemeleri alıyor. Daha 2 gün önce 4.4.3 güncellemesini yükledim. Google 18 ay güncelleme alicak diyor fakat yeni guncellemelerin kernelleri Nexusa gore yapildigi icin rom atabilirsiniz sikinti olmaz bence Nexus 5.
 
Nexus 5 tabiki. Çünkü performans bakımından diğer android rakiplerinden daha üstün. Bunun nedeni saf android barındırıyor olması. Diğer telefonlar yani samsung, htc ya da lg olsun android yazılımı üzerine kendi yazılımlarınıda kuruyorlar, bununla birlikte sistem çok fazlayükleniyor hem ram hemde işlemci çok kasıyor. Google her defasında başka marka kullanarak sadece kendi işletim sistemi olan android kullandırıyor. Bu daha sağlıklı. Nexus 5!!
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı