LG G2 Mini vs Samsung S4 Mini

dozana

Hectopat
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. Takıldığım noktalar G2 minide 1.2 ghz quad core işlemci var S3 minide ise 1.7 ghz dual core işlemci var. G2 minide 1 gb ram var S3 minide ise 1.5 gb ram var. G2 minide 4.7" IPS LCD ekran var S3 minide 4.3" Super Amoled ekran var. Hangisi daha iyi performansa sahiptir? Hangisi daha iyi görüntü verir?

Yani onlar bana yavaş kaçtı.Kuzenimde var s4 mini ekranı iyi değil.Hızı eh işte öyle 1,7ghz diye bakma işlemci numarasına, tam özelliklerine bak.Ekran kartı düşük oyun performansı o kadar iyi değil GPU: Adreno 305 kullanıyor.Bu GPU'dan yüksek bir performans beklenmez onu söyleyeyim.Chipset: Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 kullanıyor;kötü demiyim ama baya iş görür.Hızı onun alt sekmende ki fiyatlarında ki telefonlardan daha iyidir.Alacaksan al bir şey diyemem ama bence s4 active veya Grand2 al ikisi de 999TL'ye satılıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı