G2 nin orijinal bataryasını bulmanız baya düşük ihtimal internette satılan orijinal bataryların çoğu orijinal olmuyor. Alternatif olarak 2 marka önerim var orijinal kadar performanslı. Nohon batarya araştırın yabancı kaynaklı sitelerden getirtilebiliyor Tr de bulunamıyor pek forumlarda getirip satan da olabiliyor. Alternatif olarakta internet sitesinden ve birçok yerden kolaylıkla bulabileceğiniz deji batarya öneririm. Kullananların büyük çoğunluğu memnun. Kısa süreli m30s maceramdan sonra artan telefon fiyatlarından ötürü 2000 bin bandında değerini haketmeyen cihazlara para vermek istemediğimden ikinci el işimi görecek galaxy s4 aldım baya uyguna ona deji batarya aldım günlük kullanımda işimi görüyor bataryadan da memnunum. g2 de uzun yıllar kullandım 2020 içerisinde de telefonsuz kaldıgım dönemde ara ara kullandım hala günlük kullanımda iyi gerçekten. Android lolipop kullanıyorsanız stock kdz indirip 4.4 e dönün çok daha performanslı. Ben 4.2.2 ye dönmüştüm en akıcı o sürümde ama birçok uygulamayı desteklemediği için 4.4 e yükseldim geri