LG G2 Rom Yükledim Doğru Yaptım mı?

MrGrafi

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Kısa bir süre önce artık bir rom denemeye karar verdim. Aklımda cyanogen mod vardı ve kuruluma başladım. Cihazı root ettim. Recovery kurdum. Cihazı yeniden başlattım. Sesi kısma ve power düğmesini basılı tuttum. LG ekranı geldi basılı tutmaya devam ettim. Beyaz bir ekran geldi 3 kere power a basıp menüye girdim. Burada yanlışlıkla cyanogen modun dosyalarının da bulunduğu alanı da sildim ve cihaz boş kaldı. Gittim bir otg kablosu aldım ve hemen flash belleğe cyanogen modun dosyalarını attım. Fakat aynı şekilde yapıp menüye girdiğimde usb-otg gibi bir dosya vardı fakat içi boştu. Çok denedim ama göstertemedim. Sonra sol üstte yer alan recovery bölümüne girdim ve cihazı tekrar başlattım bu sefer yine aynı menü geldi kendiliğinden ve direk yine otg yi kontrol ettim bu sefer içerisindeki dosyaları gördü. Hemen yüklemeye başladım ve şu an kurulumu tamamladım. Acaba her şey eksiksiz olmuş mudur? Bir sıkıntı yaşamam değil mi?

Onun yerine Cloudy G3 gibi romlar yüklerseniz daha iyi olur. İşlemlerle de gereksiz uğraşmışsınız. Neyse artık telefon açıldıysa güle güle kullanın.

İlk yüklediğim romu silip tekrar yükledim. Şu an sorunsuz çalışıyor. Google appsı yükledim apk sız direk recovery den.
Biraz yavaş şarj oluyor telefon hepsi o başka bir sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı