LG G2 Şarjı Çabuk Bitmeye Başladı

Messenger su içer gibi şarj tüketen bir uygulama. Bende bir G2 kullanıcısı olarak genellikle şarjını gün içerisinde tüketip, kapalı konumda gece saat 8'de takıp dolunca alıp hiç açmadan bırakıyorum. Gündüz okulda rahat oluyor. :)

Bunlar ürünün yazılım kısmı, telefonu ilk çıktığı zamanlarda alırsan yazılımından ötürü bazı yazılımsal problemlerle karşılaşabiliyordun.
Şuan alacağın bir G2'de problem yaşamazsın merak etme.

Ve hala tercih edilebilecek kapasitede bir telefon, 1200 liraya kadar düştü 32GB modeli.

Wi-fi çok şarz götürüyor diye biliyorum. İşiniz yokken ne wi-fi ne 3g açık bırakmayın. Battery Doctor uygulamasıyla şarz edin. Hala devam ederse yedekleme yapın ve fabrika ayarlarına dönün. Hala devam ediyorsa batarya ölmüş demektir. Garantisi varsa garantiye gönderin. Yoksa batarya değişimi. Ayrıca telefonun şarzı %100 olunca çıkartın kalmasın sürekli şarzda.

Wi-Fi'ye erişmek için harcanan güç ile 3G'ye ulaşmak için harcanan güç arasında belirgin fark var. Wi-Fi hadi neyse de 3G'yi gereksiz yere, lüks amaçlı açık bırakmamak gerekiyor.

Bunlar ürünün yazılım kısmı, telefonu ilk çıktığı zamanlarda alırsan yazılımından ötürü bazı yazılımsal problemlerle karşılaşabiliyordun.
Şuan alacağın bir G2'de problem yaşamazsın merak etme.

Ve hala tercih edilebilecek kapasitede bir telefon, 1200 liraya kadar düştü 32GB modeli.
abi ben telefonu alınca 4.2.2 olarakmı gelcek eğer gelcekse jely beanda bırakıymı yoksa kitkat a mı çeviriym ?

Biz aldığımızda 4.2.2 ile geldi ancak bunun sebebi de 4.4.2'nin yeni gelmiş olmasıydı.
Şuan aldığında 4.4.2 ile gelmesi gerekir. Gelmese bile 2 dakikalık güncelleme işlemi ile geçiş yaparsın.

Ben alalı 1 ay oldu, 4.4.2 ile geliyor ama ben G3 rom attım hemen 3G sürekli açık 2 gün gidiyor şarjı, yeni olmasından ve greenify donation sebebiyle de bu kadar dayanabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı