LG G2 Servis Hassasiyetsizliği

Daha fazla  
Ben önceden konu açmıştım pixel ölmesi vardı telefonumda, sizin dediğiniz gibi servise verdim fakat hem 20 gün kadar bekledim hem de telefon biraz çizikle geldi. Fotoğrafta belli olmuyor ama panelin o parlak kısmında tam bittiği yerde nasıl yapmışlarsa çıkıntılar var bu ilk sorun. İkincisi ise sol tarafta kasanın biraz açık olduğunu gördüm ve kapanmıyor büyük ihtimalle kırdılar. Son sorunum ise ( komik geliyor son sorun diyince ) şu ön sensörler eskiden çok kapalı bir mor-pembe şeklinde gözükürdü şu an gözükmüyor revizyondandır dedim fakat panel ile telefon arasındaki modele göre değişen telefonun farklı bir katmanı var*. o önceden siyahtı şimdi beyaz ama belki de kullanılıp aşındığı için siyah olmuştur, hatırlamıyorum.Ama asıl sıkıntı bu yenilenen katmanda da çizikler var ve yine sol tarafta.İş elimden gelseydi parçalar burda al yap mesuliyet kabul etmeyiz lafını duysaydım kesinlikle sıfır gibi olurdu. Tavsiyeleriniz ve bu bildirim ışığı sizde de öyle mi ve sarı renk sizde de mi çıkmıyor cevaplarsanız sevinirim.

LG-G2-6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderdiğiniz servise eskiden olmayıp garantiden geldikten sonraki olan sorunları bir kağıta yazıp tekrar yollayın.
Bende de ekran sararması olmuştu bulundğum şehirdeki servise kendim götürüp teslim ettim 2 gün içerisinde ekranı çerçeve ile değiştirip teslim etmişlerdi. Yani memnun ayrılmıştım ben.

Telefona ihtiyacım olduğu için bir daha 20 gün bekleyemem. Sağlık sorunları falan derken psikolojim hepten bozuldu. Bir şey yapmayacağım 1 yıl giderse kafidir. Cevabın için teşekkürler. Bir daha da Lg den telefon alacağımı sanmıyorum zaten fasa fiso sonraki modelleri,bana göre.

Baya olur Note 2 çıktığında Gold'dan almıştım. Daha garantisi dolmadan şarz soketi arıza verdi cihaz şarza takmasam bile şarz olduğunu iddia ediyordu bana :D Neyse önce Samsung Türkiye götürdüm bu yurt dışı cihazı bunun garantisine biz bakmıyoruz yaparız ama garanti dışı kalır cihaz dediler. Sonra Gold'a bıraktım cihazı pegasusa gönderdiler. Hafta sonları dahil 20 gün bekledim Gold'dan arayıp cihazın geldiğini söylediler. Gittiğimde cihaz yapılmamış olarak beni bekliyordu. Kullanıcı hatası olarak değerlendirmişler sorunu ona eyvallah dedim. Arkadaş sen niye arayıp sormuyorsun bana yapayım mı ücreti şu kadar yapayım mı diye? Gönderdikleri fişte şu hesaba şu 150 lira para yatırın geri gönderin yapalım diyorlar. Aldım götürdüm Samsung Türkiye'ye 50 lira ücreti olur dediler tamam dedim ne zaman alırım diye sordum teknisyen arkadaşı çağırdılar parçam hazırda var oturun 15 dk sonra alırsınız dediler cihazı yapıp verdiler.

Teşekkürler ama maalesef sessiz kalacağım. Olur da bir gün yoluma düşerse gidip gözlerine sokacağım ' Görme sorunu olmayan birinin görebileceği kadar büyük bir boşluk var acaba neden ?' diye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı