Daha fazla
Ben önceden konu açmıştım pixel ölmesi vardı telefonumda, sizin dediğiniz gibi servise verdim fakat hem 20 gün kadar bekledim hem de telefon biraz çizikle geldi. Fotoğrafta belli olmuyor ama panelin o parlak kısmında tam bittiği yerde nasıl yapmışlarsa çıkıntılar var bu ilk sorun. İkincisi ise sol tarafta kasanın biraz açık olduğunu gördüm ve kapanmıyor büyük ihtimalle kırdılar. Son sorunum ise ( komik geliyor son sorun diyince ) şu ön sensörler eskiden çok kapalı bir mor-pembe şeklinde gözükürdü şu an gözükmüyor revizyondandır dedim fakat panel ile telefon arasındaki modele göre değişen telefonun farklı bir katmanı var*. o önceden siyahtı şimdi beyaz ama belki de kullanılıp aşındığı için siyah olmuştur, hatırlamıyorum.Ama asıl sıkıntı bu yenilenen katmanda da çizikler var ve yine sol tarafta.İş elimden gelseydi parçalar burda al yap mesuliyet kabul etmeyiz lafını duysaydım kesinlikle sıfır gibi olurdu. Tavsiyeleriniz ve bu bildirim ışığı sizde de öyle mi ve sarı renk sizde de mi çıkmıyor cevaplarsanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: