LG G2 veya Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Ozzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 775

Ozzy

Megapat
İyi akşamlar,
Elimde iki seçenek var. LG G2 alacağım yada elimde bulunan eski bilgisayarıma takılı GTX 650 Ti Boost + Xigmatek Tauro 500W 80+ Sertifikalı güç kaynağının üstüne aşağıdaki parçaları alacağım. Sizede sormak istedim. (GTA V + FIFA 15 + Battlefield 4 Oynamak istiyorum. Telefonla pek işim olmuyor genelde bilgisayar başındayım Bilgisayar Programcılığı okuyorum.)

Kullandığım Telefon:
Nokia Asha 306

Parçalar:
İ5 4690
Asus H97M Plus
Corsair Vengeance Pro 8GB Dual Channel 1600 Mhz DDR 3 Ram
250 GB Samsung 850 Evo SSD

Kullandığım Sistem:
Core 2 Duo E8400 3.00 Ghz
Msi P31 Neo2 Anakart
Kingston 2GB DDR2 667 Mhz Ram
Xigmatek 500W Güç Kaynağı
Samsung 320 GB Sata II HDD
Maxtor 200 Sata II HDD
Asus Mid Tower Kasa(İki adet 120 MM Fan)

Programlama ihtiyacını elindeki sistem karşılar. Telefon gibi bir ihtiyacı arka plana atıp kendini eve gömme derim.
Kesinlikle G2'den yana kullanırdım tercihimi.

Ben de yazılımcıyım, HD 5830 kullanıyorum. CS 1.6'dan başka da oyun oynadığım yok zaten :)
Dert etme bu yüzden, telefon daha önemli bir ihtiyaç.

Programlama ihtiyacını elindeki sistem karşılar. Telefon gibi bir ihtiyacı arka plana atıp kendini eve gömme derim.
Kesinlikle G2'den yana kullanırdım tercihimi.

Ben de yazılımcıyım, HD 5830 kullanıyorum. CS 1.6'dan başka da oyun oynadığım yok zaten :)
Dert etme bu yüzden, telefon daha önemli bir ihtiyaç.
Hocam ikinci öğretim okuyorum. O yüzden genel olarak evdeyim dışarıda sadece ders dışında 3 saat civarı kalıyorum. Kalan zamanlar evdeyim. Ram 2 gb gördüğünüz gibi disk üzerinde çok kullanım oluyor buda takılma kasmalara sebep oluyor. Ayrıca malum oyunlarda geliyor :D . Son bir fikrinizi daha alayım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı