LG G2 vs LG G3?

G3 Kullanıyorum ve memnun değilim, unutmadan 32GB Gold versiyonuna sahibim. Pil ömrü insanı çileden çkarıyor. 1 Aktif kullanımda 1 gün yetmiyor bile. "Akıllı telefon mu aldık prizin yanından arsa mı belli değil."
 
Peki G3 kullananlara soruyorum pil ne kadar gidiyor? Ben şimdi parlaklığı orta veya otomatik ayara getirsem sadece internet, müzik dinleme, video için kullansam 1 gün yeter mi? Şimdi iPhone 4S kullanıyorum. Hani şarjı bana yetiyor çok gitmediğini bildiğim halde onun kadar gitse yeter aslında 5 - 6 saat gidiyor. Bir de G3'ü 1920 x 1080 ekrana dönüştürme var mı? Root'larla filan hallediliyor mu?
 
Emin ol 4S'in bile daha fazla gidiyor :D G3 kullananlar 5 saate şükrediyor. 5 saat benim aralıksız oyun sürem.

Bana süre verebilir misiniz? Mesela G2'de oyun oynarken yada tarayıcıda gezerken ne kadar gidiyor? G3'te ne kadar gidiyor? Bir de G3 kullananlar niye kullanıyor o zaman bu kadar kötüyse şarjı ve şarj sorununu nasıl çözüyorlar?
 
Onu bende bilmiyorum kardeş. G2 kullananlar şarjından memnunum, yeterli diyorlar. Hangi G3 kullanan arkadaşımı gördüysem şarjından şikayetçi. G3 için 5.0 da ısınma sarj sorunları biraz giderilmiş.
 
G3 kullanıyorum o bu değilde hocam 5 saat aralıksız oyun nedir ya sanki oyun makinesi çok oyun meraklıysan git bilgisiyar başına. Telefonu mantıklı kullanırsan sarjı 1 günü çıkarıyor. Mesela ben 8.10 da elime alıyom 8.50 de bırakıyom daha sonra 16 dan 22 ye kadar kullanım yapıyorum geriye %30 40 gibi miktar kalıyor kullanıma bağlı eğer akşama kadar 3g açık kalcaksa kurtarması zor 2g ye falan düşürmen lazım.
 
Güzel kardeşim Eğer prizle akraba olduktan sonra neden o para veriyorsun ? O parayı verdikten sonra cihazın kusursuz olması gerekir. 5 saat oyun süresini telefonumun şarjının iyi gittiğini anlatmak için yazdım. 1 günüde nasıl çıkartıyorsun anlamış değilim :D
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı