LG G2 vs LG G3?

G3 ten uzak durman tavsiyemdir, note 4 grubuna akın akın geldiler g3cüler. Çoğu satıp kurtulmaya bakıyor. En yakın arkadaşım da aldığı güne küfrediyor. Ben olsam g2 alırdım.
 
G2 32 GB (Paralel İthalat) - 1000 TL
G2 32 GB ( LG Garanti) - 1200 TL
G3 32 GB (Paralel İthalat) - 1200 TL

Hangisi daha mantıklı olur? G3 almak için elimden geleni yapıyorum aslında ama G2 bana daha uygun olacak gibi? İşte onun da ön kamerasını beğenmiyorum. 4S'ten bile kötü geldi gözüme nedense... Of ya niye fiyat farkı bu kadar düşük aralarında?
 
G2 ve G3 de çok bariz bir şekilde kamera farkı var.
G3 kamerada gerçekten çok iyi fakat G2 ort. üstü.

G3'ün ekranı daha büyük ve netliği daha iyi.

G2'nin batarya tüketimi çok iyi.

G3, daha uzun süre güncel kalacak. Nerdeyse G4 çıkacakken, G2'ye olan desteğin 1 yıl kadar sonra, ufak ufak kesileceğini tahmin ediyorum.

Ayrıca G3'e ''bok atma'' olayının bitmesi lazım artık. Tamam, ad. 330 ile qHd sıkıntı çıkarır, oyunları son ayarda oynuyamazsın ama bu G3'ü kötü yapmaz. Ekranı iyi olunca batarya daha çabuk tükenir ama elinizde aynı zamanda çok iyi bir ekran olmuş olur. Ayrıca G3, tabiri caiz ise ''kaçıp kurtulunucak'' bir cihaz da değil.

Ayrıca ekliyeyim; G3 ve G2'nin ön kamerası çok iyi değil. Ha iş görür ama selfie severler için daha uygun telefon modelleri yok değil.
 
Evet G3 te bazı sorunlar var quad hd ekran olmasa kesinlikle G3 diyebilirim hatta herkes der :D ama quad hd ekran nedeniyle G3 hem ısınıyor , hem performansı azalıyor , hem de şarjı çok dayanmıyor fakat G3 ü sırf tasarımından sebep bile alırım şahsen G3 ün tasarımı G2 de olsa G3 benim için hiç bile sayılır birde kamera tarafı var G2 deki odaklama sorununu lazerle giderdiler birde daha çok güncellenecek G3 android 6 hatta 7 yi bile rahat alır ve şarjı filan tam yerine oturacaktır diye düşünüyorum bu yüzden G3 diyorum fakat G2 kullanıcısıyım oda kötü değildir :) birde eğer bekleyebilirsen zenfone 2 öneririm.
 
Bende cok arastirdim ikisi arasinda kaldim ama sonradan kliksadan 1050 tl ye lg g2 aldim 32 gb sarji eger oyun oynamazsan falan 2 gun rahat cikarir ama normaldede sikinti yok 1 gun yetiyor g2 oneririm g3 hem buyuk tek elle tutulmuyor hemde 2k erkanla bazi oyunlari falan oynuyamiyosun
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı