LG G2 vs Zenfone 2

rayandu06

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, okullar kapanınca haziran ayında telefon almayı düşünüyordum. Max 1100 TL'ye en iyi olarak LG G2 yi seçtim. Fakat bi süre sonra Zenfone 2'yi gördüm. İntel Atom Z3580 64 bit 2.33 GHZ işlemci ile snapdragon 800 (32 bit 2.26 GHZ) den daha iyi olabilir mi acaba? Ayrıca intel işlemciler ısınmıyormuş ve 64 bit olması bir avantaj. G2'nin ram 2, zenfone 2 nin ram 4 GB. İkisindede 3000 Mah batarya var ve zenfone 2 de hızlı şarj teknolojisi mevcut. G2 5.2, zenfone 2 5.5 inç.

G2 1150 TL, zenfone 2 şuanda yurt dışında 250 dolara satılıyor. Sanırım G2'nin tek avantajı ekranı daha küçük olduğu için ppi değeri 440 civarı, zenfone ise 403. Sizce 40 ppi için bütün bunlardan vazgeçilir mi? Ayrıca G2 de adreno 330, zenfone 2 de powervr G6430 var. Hangisi daha güçlü? Hangisini almamı tavsiye edersiniz? @Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Zenfone 2 daha güncel bir cihaz olarak gelecek bunu göz önünde bulundurun. Daha performanslı olacağını düşünüyorum.

G2 kullanıcısı olarak söylüyorum. G2 mükemmel bir cihaz. Fakat güncelliğini 1 sene içinde yitirir diye tahmin ediyorum. Zenfone2 tavsiye ediyorum. Ama bekleyemem dersen G2 seni üzmez.

Aslına bakarsan iki telefon da işlemci haricinde birbirine yakın olacak gibi
64 bit işlemci Zenphone 2 nin seçilmesi için bana kalırsa yeterlidir. Asus'un pek telefonu olmadığı için Zenphone muhtemelen yazılım konusunda yeterli desteği de alacak.
Ayrıca 32 gb Lg G2 1200 lira, 16 gb olan ise 1000 lira
Daha altına bulursan şanslısındır fakat bu fiyatların üstüne fazla çıkma.

G2 kullanıcısıyım 2 telefonda gerçekten çok iyi seçim :) G2 1000-1400 arası en iyi teldi asus zenfone 2 gelene kadar bence şimdi zenfone 2 daha iyi en iyi artısı güncel olması android 6 bile alır ramide daha iyi ve arkası fırçalı en sevdiğim şey bu,bu arada G2 dede hızlı şarj var 1.5 saatte 0 dan 100 e şarj oluyor.

G2 kullananlar bu konuya toplanmış. Ben de geliyim dedim.:) Teknik olarak bakacak olursak G2'nin ezildiğini rahat bir şekilde söyleyebilirim fakat Zenfone 2 beni korkutuyor. Her markanının ani bir yükselişten sonra ani bir düşüşü oluyor. Mesela LG, G2 ile birlikte çok yüksek bir çıkış yaptı. Sonra G3'ü çıkardı. G3'e teknik açıdan bakıyorsun her konuda G2'den önde. Günlük kullanıma bakıyorsun, performansa bakıyorsun G2 daha önde. Demek istediğim herşey teknik özellik değil. Daha incelenmemiş bir cihaz hakkında yorum yapma taraftarı değilim.

Daha zaman var Zenfone 2' nin bize gelmesine sende o zamana doğru alacakmışsın bence konu biraz erken açılmış zamanı gelince bir daha açmalısın konuyu. Ama fikrimi sorarsan tabiki Zenfone 2 beklenmeli, görülmeli ona göre bir hatası çıkmazsa ki sanmıyorum alınmalı. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı