Lg G2 Vs Zenfone 2

Ben şunu anlamıyorum 16 gb modeli ile 32 gb lık modeli arasındaki fark sadece işlemci ve depolama alanı değil mi ? Peki bunlar bariz bir fark oluşturur mu ki de 16 gb olanı tavsiye etmiyorsunuz. Sanki 16 gb olan modelini almayı düşünüyorum bende açlıkçası zaten telefonda tutupda sürekli 3-4 oyun arkaplanda açıp sonra birde üstüne gta oynayacak değilsiniz hepsinde 4 gb ram var bence Asus Zenfone 2 modelleri arasında bariz fark yok.

İşlemcisi 1.8ghz ancak ben RAM 2GB diye biliyordum. Benim tavsiye ettiğim model 2.3ghz işlemci, 4GB RAM. Hafızası önemli değil.

Edit: Telefon, RAM'i doğru kullanmadıktan sonra 8GB olsa bir şey değişmez. Örneğin Samsung, 3GB RAM ile kasabiliyor. G2'nin de 2GB RAM'i var ama boşta 800MB bırakarak oldukça rahat çalışıyor.

Son düzenleme:
İşlemcisi 1.8ghz ancak ben RAM 2GB diye biliyordum. Benim tavsiye ettiğim model 2.3ghz işlemci, 4GB RAM. Hafızası önemli değil.

Edit: Telefon, RAM'i doğru kullanmadıktan sonra 8GB olsa bir şey değişmez. Örneğin Samsung, 3GB RAM ile kasabiliyor. G2'nin de 2GB RAM'i var ama boşta 800MB bırakarak oldukça rahat çalışıyor.

Yok 16 gb lığın rami de 4 gb. Zaten dediğin gibi depolama önemli değil hafıza kartı ile arttırılır. Ram konusunda haklı olabilirsin ama bildiğin gibi Asus sistem güncellemeleri ile bu tür iyileştirmeleri yayınlıyor. Asus sistemi için en hızlı güncelleme veren markalardandır.

Asus 4GB Ram 1.8Ghz işlemci hızı 16 GB depolama modelini almasını tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı