LG G3 %98 Android OS pil kullanımı

zaphod

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Merhaba. Bir hafta önce aldığım LG G3 telefonumun sarj performansı beklediğim kadar iyi değil. LG G2'deki sarj performansından düşük bir performans sergiliyor.

Pil kullanımı sekmesinde %98 Android OS bilgisi görünüyor. Burada bir gariplik yok mu? Telefonu aldığımda LG G3'e Android 5.0 güncellemesi gelmişti. Ben de hemen sırayla tüm güncellemeleri yükleyip 5.0 ile kullanmaya başladım.

Genel bir durum mudur yoksa bende mi bir sorun var? Aşağıdaki ekte pil kullanımı sekmesinin ekran görüntüsünü ekledim.

Dosya Ekleri

• uploadfromtaptalk1422712020955.png
    uploadfromtaptalk1422712020955.png
    82,9 KB · Görüntüleme: 753
Son düzenleme:
%98 Android OS mu? bende böyle bir durum hiç olmadı, tanıdıklarımdan da hiç duymadım. Gariplik var sanırım ama G3'ün ekranı 2K olduğundan dolayı hızlı tüketebilir şarjı.

%98 Android OS mu? bende böyle bir durum hiç olmadı, tanıdıklarımdan da hiç duymadım. Gariplik var sanırım ama G3'ün ekranı 2K olduğundan dolayı hızlı tüketebilir şarjı.
Ben de ekran farkını bildiğimden dolayı şimdiye kadar çok takmıyordum ama bugün %98 OS kullanımını görünce aklıma takıldı.

%98 mi kesin bir sorun var bence format atın şarj konusuna gelirsek çok normal g3 ün 2k ekranı var 1080p ye göre 1.5 kat daha fazla yoruyor işlemciyi bataryada aynı orantıda düşüyor

O şekilde bir durum olamaz. Sanırsam antivirüs gibi saçma şeyler kurmuşsun. Sıfırla telefonu.
Antivirüs falan kurmadım. Telefonla birlikte gelen McAfee antivirüs yazılımı var. Onu da silmeye izin vermiyor zaten telefon.

Telefonu fabrika ayarlarına mı çevirmeliyim yoksa hard reset falan mı atayım?
O şekilde bir durum olamaz. Sanırsam antivirüs gibi saçma şeyler kurmuşsun. Sıfırla telefonu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı