LG G3 Android 6.0 KDZ formatı Garantiyi Bozar mı?

SorryForDeadYou

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
974
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir. Böyle bir şey duydum. Gerek batarya gerek ısınma sorunlarında iyileştirme varmış. Ben de artık arayüzden sıkıldım‚ şarj deseniz yetmiyor günde 2 defa şarj ediyorum. Android 6.0 Mart ayının sonuna gelecek dediler‚ Nisan'da bitiyor :D Bilgisi olan varsa bana bu durumu açıklayabilir mi?
 
Mart ayının sonuna doğru gelecekti diye biliyorum. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. Böyle güncelleme yapsak bozar mı peki garantiyi? Saat 6:30 da şarjdan çıkardım daha yarım gün gitmedi saat 11:40 şarj %23 yetmiyor artık :(. Günde 3 defa şarj ettiğim oluyo. Demek istediğim şu bu tarz sorunlarda iyileştirmeler bulunuyor. Androd 6.0 versiyonunda.
 
Valla arkadaşlar bu gün yükledim telefon nasıl rahatladı nasıl rahatladı anlatamam :D. Çok hızlı hareket ettiğim için telefon bug'a giriyordu ve ısınıyordu. Şimdi tık yok. Arayüz çok değişmiş. Android Lollipop da yaptığım ayarları zor buldum :D. FM Radyo gelmiş ama çalışmıyor :(. En sinir olduğum şey de kilit ekranındaki yuvarlak dijital saat :D. Artık widget gibi olmuş ve bu çok hoşuma gitti. Anlata anlata bitmez burada :D. Tek değişmeyen şey bildirim panelinin teması. Flaş kısayolu'nun gelmesi de cabası :D. Bence bekleyenler yüklesin derim. Telefon harika ötesi bişey oldu :D. Daha da çok ısındım telefona. Önceden o bana ısınıyordu :D.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı