CoppeR. Kilopat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 7 Aralık 2014 #11 Silinen üye dedi: 4k video çekiyor mu ? Suya ve toza karşı dayanıklı mı? Genişletmek için tıkla... Suya veya toza karşı dayanıklımı bilmiyorum fakat 4K video kaydı yok, 1080p video kaydı yapabiliyor.
Silinen üye dedi: 4k video çekiyor mu ? Suya ve toza karşı dayanıklı mı? Genişletmek için tıkla... Suya veya toza karşı dayanıklımı bilmiyorum fakat 4K video kaydı yok, 1080p video kaydı yapabiliyor.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #12 Güneş altında ekranı görebiliyor musun?
CoppeR. Kilopat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 13 Aralık 2014 #13 Berkant Ayhan Karabudak dedi: Güneş altında ekranı görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı harbi çok iyi, rahatlıkla görünür.
Berkant Ayhan Karabudak dedi: Güneş altında ekranı görebiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Parlaklığı harbi çok iyi, rahatlıkla görünür.
B Berkant Ayhan Karabudak Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Nisan 2013 Mesajlar 3.556 Makaleler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2014 #14 Çok az kaldı, bidahaki hafta pazarı heyecanla bekliyorum.