LG G3 cam kırılması garanti kapsamına girer mi?

iCrush

Hectopat
Daha fazla  
20150726_012329~3.jpg

Merhaba arkadaşlar.
Lg g3 telefonumu kullandıktan sonra bahçeden eve çıktım.(sağ cebimdeydi ve içinde baska hiçbir şey yoktu.) 10 dk sonra tekrar çıkardığımda çatladığını gördüm ilk çizik zannettim. ( Ekran koruyucu kullanmıyorum.) ekranın sag tarafından ahizenin sol tarafındaki ucuna kadar gidiyor. Ekranin 5mm icine giriyor. Oradaki dokunmatik bazen calisiyor bazen çalışmıyor. Kendi kendini Bildirim çubuğunu indiriyor. Bildirim çubuğunu indirdigimde bazen oradaki ayar tusuna basıyor. Koselerden dışarı ve içeri hareket ettigimde kendi kendine dokunuyor veya düzeliyor. Fakat iki tık ile kapatma ve açma çalışmıyor. Hatta knock code bile çalışmıyor. Boyle idare ederim benim asıl sorum bu çatlak büyür mü ve garanti ithalatçı firma (fonotel) bunu tamir eder mi? Çünkü kullanıcı hatası kesinlikle yok. Birde tamir ücreti ne kadar tutar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla cebinde ezilmiş telefon. Dar bir şey miydi üstündeki? Kot giydiğimde ve ayakkabı bağlamak için eğildiğimde telefonun sıkıştığını hissedebiliyorum. Önlemimi alıyorum o yüzden. Telefonu cebine, ekran bacağına bakacak şekilde ve baş aşağı koyduğunu varsayarsam kırılma yerine de baktığımızda sıkışmış olma ihtimali yüksek bence. Kısacası cihaz cebindeyken yaptığın bir hareketten dolayı sıkıştı telefon. Bunlar benim düşüncelerim tabi. Kullanıcı hatası olarak saymaları olağan gözüküyor benim açımdan.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı