Badoo
Megapat
Daha fazla
bu ürün nasıl peki bir incelemen mümkün mü fiyatına değer mi? Hani ben alıyorsam uzun süre götürsün istiyorum ancak fiyatını vermek mantıklı mı emin değilim?Türknet eskiden veriyordu. Ancak verdikleri Türk Telekom'un verdiği dandik Zyxel modeli veya türevleri oluyordu.
Ben şahsen kullandığım Tenda V12'den memnun kaldım. 75 Mbps VDSL ile yaklaşık 2 yıldır kullanırım. Yazılımında eksiklikler var ama özellik olarak iyidir. Gigabit hızında WAN/LAN portları ve fiber internet desteği mevcut. Ayrıca MU-MIMO, beamforming gibi Wi-Fi performansını arttıran özellikler de var. Kendim bilhassa Wi-Fi çekiminden memnunum. Yani şu an alır ve VDSL kullanırsın, daha sonra fiber gelirse -deneme şansım olmasa da- gigabit hızına kadar destekli bir şekilde kullanırsın. Keenetic'in muadil modemlerinde gigabit portlar değil fast ethernet(100 Mbps) desteği vardı. Tabi tekrar bakmak lazım.
Not olarak belirteyim ki bu forumun pek çok kategorisinde trend olmuş ürünler vardır. Kullanan, kullanmayan pek çok kişi sürü psikolojisiyle önerir. Örneğin, SSD kategorisinde zamanla azalsa bile ısrarla Samsung aldırmak isteyen çıkar. İyidir kötüdür diye etiket yapıştırmıyorum. Bazen bu tür önerirler tırt çıkıyor. Modeme gelince bu Keenetic markası, model özelinde de Extra DSL oluyor. Şimdiye kadar dert yanan pek kimse olmadı. Yani iyi modeldir.
Ek olarak bir arkadaş da bunu önermiş.
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link Archer VX1800v, AX1800 Mbps Çift Bantlı Fiber Destekli Wi-Fi 6 VDSL/ADSL Modem Router, 4 Gigabit LAN Portları + 1 USB 2.0 Port, MU-MIMO, Super VDSL, Tether Uygulaması ile Kolay Kurulum : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr