iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #11 SkenDestroy dedi: Sony sevmeme rağmen, arkadaşımın Z2'sinin böyle olması üzdü. Abartılacak kadar da sağlam değil. Kasa tek düşmede dağıldı. ( Kasa kırılınca kendi açtı, düşünce doğrudan böyle açılmadı. ) Genişletmek için tıkla... Aslında biraz da şans işi hocam. Benim önceki telefonum koltuktan düştü paramparça oldu arkadaşım apartmanda düşürdü çizik bile olmadı.
SkenDestroy dedi: Sony sevmeme rağmen, arkadaşımın Z2'sinin böyle olması üzdü. Abartılacak kadar da sağlam değil. Kasa tek düşmede dağıldı. ( Kasa kırılınca kendi açtı, düşünce doğrudan böyle açılmadı. ) Genişletmek için tıkla... Aslında biraz da şans işi hocam. Benim önceki telefonum koltuktan düştü paramparça oldu arkadaşım apartmanda düşürdü çizik bile olmadı.
SkenDestroy Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 367 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2015 #12 iDark dedi: Aslında biraz da şans işi hocam. Benim önceki telefonum koltuktan düştü paramparça oldu arkadaşım apartmanda düşürdü çizik bile olmadı. Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Aynı mesafeden 50 kez düşürsek bir şey olmayabilirdi. Ama darbeyi lensin yanından alınca maalesef dağılıyor.
iDark dedi: Aslında biraz da şans işi hocam. Benim önceki telefonum koltuktan düştü paramparça oldu arkadaşım apartmanda düşürdü çizik bile olmadı. Genişletmek için tıkla... Tabi ki. Aynı mesafeden 50 kez düşürsek bir şey olmayabilirdi. Ama darbeyi lensin yanından alınca maalesef dağılıyor.