LG G3, Galaxy S5, Xperia T2 Ultra ve Ascend P7 Hangisini Almalıyım?

Aşağı yukarı tahminde bulunabilinir demek ayrı, "Z3'e, 2500 tl verilmez" demek ayrı şeyler. Z2'ye de 2500 TL dediler, 2200 Tl'den çıkışını yaptı.
Ayrıca Z2 alın demişsiniz, adam açtığı konuda bile z2 dememiş. G3'ü de seçenekler arasına katmış, ben de bu yüzden G3 dedim.

@itsAtaken @barkinsevinc Sanırım arkadaş z3' ü ve note 4' ü beklemeyecek. Bekleyecek olsa o telefonları da belirtirdi.

Arkadaşım ? Anlayamıyorum dediklerinizi, problem bende mi ?

Zaten ben, G3'e yönelmesini söyledim biraz eski yorumlara bakarsanız görebilirsiniz. Benden önceki bir yorum Z2 dendiği için, z3'lerin geldiğini ve z2 den uzak durması gerektiğini söyledim. Sanırım hiç okumuyorsunuz, kusura bakmayın.

3 ayı geçkin süredir S5 kullanıyorum. Şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Son derece memnunum. Alırsan pişman olmazsın.

G3'ün diğer marka amiral gemilerine kıyasla daha çok ısınması ve daha kısa pil süresi sunması aşikardır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı