LG G3 Güncelleme

yiğit

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Ankara,Trabzon
Daha fazla  
Meslek
üniversite öğrencisi
lg-g3-4-guncelleme.png Arkadaşlar LG G3 kullanıcılarınında aldığı bu 4. güncelleme kullanıcılara ne gibi yenilikler getirdi ? Yüklemeyi gerçekleştiren kullanıcıların bir kısmı klavyede donma , uygulamalarda donma , genel anlamda ısınma şikayetlerini bildirmeye başladı . LG yinemi çuvallamaya başladı ? yoksa bunlar asılsız mı ? LG 4.4.4 kitkat ve söylentileri yayılan Android L için ne zaman hazır olur ? Kullanıcı görsel anlamda ve performans anlamında hissedilen güncellemeye hasret mi kalacak ? Ayrıca LG tarafına atılan bütün mailleri cevapsız bırakıyor.

Son düzenleme:
şimdi bitti güncelleme herhangi bi sıkıntı yok gibi goruyorum. daha stabilleşti sankim cihaz. Şarj olayının hallolması lazım cok yiyo şarj :D memnunum telefondan güncelleme sorun çıkarmadı.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2014-10-14-03-26-58.png
    Screenshot_2014-10-14-03-26-58.png
    111 KB · Görüntüleme: 515
Sorun yaşamadım henüz. Klavyede özellikle silme tuşu bazen tutukluk yapıyor onun da kırılmaz camdan kaynaklandığını düşünüyorum.

şimdi bitti güncelleme herhangi bi sıkıntı yok gibi goruyorum. daha stabilleşti sankim cihaz. Şarj olayının hallolması lazım cok yiyo şarj :D memnunum telefondan güncelleme sorun çıkarmadı.
Banada stabilliği artmış gibi geldi , şarjda söyledikleri kadar kötü değil 1,5 gün yetiyor eğer ağır uygulamalar varsa işin içinde 1 gün gidiyor.

Güncellenen içerik kısmında "Google Yaması" diyor. Google Play Yeni görünüme geçti mi? :D
Ben S3 Mini kullanıyorum, Android 4.4.4 yüklü(tabiki ROM sayesinde). Yeni Google Play böyle :
Eki Görüntüle 27006
Eki Görüntüle 27007
Yavaştan uygulamalar Android L görünümüne geçiyor. :) Güncellemeler herzaman iyidir, yükleyin. :D
Ben aldığım günden beri Google Play bu görünümde.

Sorun yaşamadım henüz. Klavyede özellikle silme tuşu bazen tutukluk yapıyor onun da kırılmaz camdan kaynaklandığını düşünüyorum.
Bende bir problemle karşılaşmadım. Ama LG müşteri desteği çok kötü.

Güncellenen içerik kısmında "Google Yaması" diyor. Google Play Yeni görünüme geçti mi? :D
Ben S3 Mini kullanıyorum, Android 4.4.4 yüklü(tabiki ROM sayesinde). Yeni Google Play böyle :
Eki Görüntüle 27006
Eki Görüntüle 27007
Yavaştan uygulamalar Android L görünümüne geçiyor. :) Güncellemeler herzaman iyidir, yükleyin. :D
Güncellemeleri her zaman yüklüyoruz zaten fakat kullanıcı 4.4.4 kitkat istemekle haklı 2.100 TL bu canavarın fiyatı fakat güncellemeler çok gecikiyor.

LG nin bu cihaza gözü gibi bakması lazım zira şirketi LG G2 , LG G3 sayesinde yeniden doğdu . 2 yılda %400 büyüyen bir şirketten bahsediyoruz bazı sorunları aşması lazım özellikle yazılım sorununu , sonuçta Samsung da çok fazla ve hızla büyümüştü şimdi Samsung'a neler oluyor yazılarını okumaktayız , Samsung S serisinde iyice saçmaladı artık.

Merhaba arkadaşlar telefonum rootlu güncelleme alıyorum fakat hata alıyorum yükleme yapamıyorum. rootu kaldırsamda yine aynı hatayı alıyorum acaba bu güncellemeyi nasıl yükleyebilirim yardım eder misiniz ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı