LG G3 Isınma Sorunu Var mı?

Tuncer123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yakın bir zamanda LG G3 almayı düşünüyorum fakat bu telefonun ısındıgı duydum. Her telefon ısnır ama bu telefon anormal seviyede ısınıyormuş. Isınınca kapananmalar filan. Bu doğru mu? Eğer doğruysa bu butçelerde önerdiğiniz telefonlar varsa yazarsanız cok iyi olur ama LG G3 almayı planlıyorum yine de. Çunku çok hoş ve ekran çözünürlüğü super ama anormal derecede ısnıyormuş?

indir.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru şu an telefon elimde 5dk olmadı çok ısınıyor , 6-7 fotoğraf veya 1-2 dk video çekmekle de aynı şekilde ısınıyor ve oyunlarda aşırı ısınıyor oturup 10dk oyun oynamıyorum.

Oyun hiç oynamadım yalnız internet uygulama vs. Isınma görmedim ben hala. 407-408 serileri sorunsuz diyorlar benimki 408 belki bu yüzdendir.

Asla kendini kapatacak kadar ısınamaz. 4K çekim yaparsan eğer kamera yorulduğu ve haliyle ısındığı için 4K çekimi kendi kapatıyor sadece. Normal kullanımda ise ekran çözünürlüğü diğer telefonlardan yüksek olduğu için diğer telefonlardan bir miktar fazla ısınmasıda normal. Sonuç olarak alabileceğin ve memnun kalabileceğin bir telefon.

Benimkinde 406kpk ile başlıyor ve benim telefonum üretim hatası ekranın camında boşluk var ve arka kapak sanki tuşa basıyormuş gibi ses veriyor kasma sorunu da aşırı derecede var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı