LG G3 Isınma Sorunu

hakanfe

Hectopat
Daha fazla  
Örneğin ben LG G3 ' te yaklaşık 1 - 1,5 saat Modern Combat 5 'i oynarsam ( ekran parlaklığı %50) telefon asşırı ısındığında oyunda yavaşlama , kasma gibi sorunlar ortaya çıkıyor mu ? Kısaca telefon aşırı ısınırsa performans kaybı yaşıyor mu ? Telefonunu alıp almamam bu soruya bağlı :D

Hocam sizin için az önce bayağı bir oyun oynadım, oyunu yavaşlatacak kadar ısınmıyor. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz, G3 mükemmel bir telefon.
Tahminen kac dakika oynadin ?
G3 kullandım çok kaliteli ve stabil bir telefon Android 5.0 da geldi fakat modern combat oynadığımda telefon dokunulmayacak kadar ısınıyor
Peki bu isinma performansi etkiliyomu ?

Arkadaşlar 1 buçuk saate ısınmayan telefon yoktur evet 1 buçuk saate sonunda ısınacaktır kameranın üstü orası sıcak olacaktır bu gayet normal işlemci naısl söğüdün. Ama oyunda kasma olmayacaktır. Belki akıcılık gider biraz.

Aslında telefon ısınmıyorsa o zaman korkun işlemciyi %100 %100 kullanamıyordur. ;)

Benim kullandığım lg g3 de 3 dakika tarayıcıda kalsam kasmalar başlıyordu ve çok rahatsız ediyordu. 4 ay kullandıktan sonra bir baktım benim mikrofonum çatlamış yolladım garantiye şimdi haber bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı