LG G3 islemci üzerine alüminyum folyo uygulamak

creative01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba canlar. 2015 senesinde aldigim LG G3 D855 marka telefonum 2019'un Aralik ayinda. anakart arizasi yapmisti.
Yeni sifir anakart alip islemci ile ekran arasina 8 kat evlerde kullandigimiz aluminyum folyo koydum ve cihazi kapattim yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum.
Aluminyum folyo cihazin isi akisini duzenler mi ve zarar verme olasiligi var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim de öyle aliminyum folyo koyup kullanmıştı baya sonra bozuldu telefon ama neden olduğunu bilmiyorum.

Kardeşim de öyle aliminyum folyo koyup kullanmıştı bayağı sonra bozuldu telefon ama neden olduğunu bilmiyorum.

Evet bu cihazin kronik anakart problemi var bir sure sonra isinmadan kaynakli islemcide RAM catlamasi ve bazi sorunlar cikiyormus bende sonu bozulan anakartim gibi olmasin diye boyle bir tedbir aldim.

Evet bu cihazin kronik anakart problemi var bir sure sonra isinmadan kaynakli islemcide RAM catlamasi ve bazi sorunlar cikiyormus bende sonu bozulan anakartim gibi olmasin diye boyle bir tedbir aldim.
Aynen öyle iyi yapmışsın böyle kullanmaya devam et 2-3 ayda bir folyoyu değiştirsen yeter

Isınma sorununu çözüyor mu? Eğer çözüyor ise soba diye tabir edebileceğim eski telefonum G4 üzerinde kullanmak isterim.

Yaklasik 4 aydir bir problem yasamadim. Yaz aylarina yeni giriyoruz insallah isinma yapip anakart tekrardan bozulmaz.

Aynı LG G4 bende de var hocam oluyorsa, bende deneyeceğim. 70 dereceleri buluyor bu yüzden de pildeki enerjiyi çekiyor.
LG G4 anakartını değiştiren oldu mu? Maliyeti nedir?

Kardesim şu an bende sikinti yok CPU Z degerlerini attim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…