LG G3 islemci üzerine alüminyum folyo uygulamak

Ben de bir telefoncudan duymuştum G3'e dediğin işlemi yapmış, sıcaklığı düşmüş sözde. Uzun vade de sorun yaratmış mı bilmiyorum, sormadım açıkçası. Bu işlemi uygulayanlar var, G3 için denemeye değer zaten miladını doldurmuş bir telefon.

Ben de bir telefoncudan duymuştum G3'e dediğin işlemi yapmış, sıcaklığı düşmüş sözde. Uzun vade de sorun yaratmış mı bilmiyorum, sormadım açıkçası. Bu işlemi uygulayanlar var, G3 için denemeye değer zaten miladını doldurmuş bir telefon.

Aynen kardesim yeni anakart alip kullanma sebebim 110 liraya sifir orijinal batarya almistim telefonun 2 ay sonra arizaya dustu baslica sebebi bu ikincisi ise cihazda kizil otesi olmasi.

Sıcaklık biraz yüksek boştaki cihaza göre. Sakın oyun falan oynayayım demeyin. Yüksek parlaklıkta video izlemeyin. Anakart'ın ömrünü kısaltmış olursunuz.

TSK aluminyum folyonun katini azaltip islemcinin uzerine nohut buyuklugunde termel macun siksam daha iyi mi olur acaba.

Merhaba canlar. 2015 senesinde aldigim LG G3 D855 marka telefonum 2019'un Aralik ayinda. anakart arizasi yapmisti.
Yeni sifir anakart alip islemci ile ekran arasina 8 kat evlerde kullandigimiz aluminyum folyo koydum ve cihazi kapattim yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum.
Aluminyum folyo cihazin isi akisini duzenler mi ve zarar verme olasiligi var midir?
Merhaba canlar. 2015 senesinde aldigim LG G3 D855 marka telefonum 2019'un Aralik ayinda. anakart arizasi yapmisti.
Yeni sifir anakart alip islemci ile ekran arasina 8 kat evlerde kullandigimiz aluminyum folyo koydum ve cihazi kapattim yaklasik 3 bucuk aydir kullaniyorum.
Aluminyum folyo cihazin isi akisini duzenler mi ve zarar verme olasiligi var midir?
Benim telfonum anakarttan dolayı hat hatası veriyor bu yuzden bende anakartti fon makinesi ile isittim 2 gün dayanıyor ama giine hat hatası veriyor bende folyo koyacağım ise yarar mi ?

Benim telfonum anakarttan dolayı hat hatası veriyor bu yuzden bende anakartti fon makinesi ile isittim 2 gün dayanıyor ama giine hat hatası veriyor bende folyo koyacağım ise yarar mi?

Anakart arizasindan sonra maalesef bu yontemler gecici oluyor. Ben ortalama 5 ay denedim o yontemleri ama tekrar cihazim ekran kararmasi yapti. Cozum sifir anakart alip islemci uzerine 8 kat alimunyum folyo uygulamak ben alti yedi aydir bu sekil kullaniyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı