Lg g3 pc bağlantısı

• Konuyu başlatan nyxas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 16.495
N

nyxas

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Lg g3 sahibiyim. Bugun ilk kez telefonu pcye bağlayayım dedim lg pc suiti falan indirdim fakat telefon gorundugu halde içindeki dosyalar görünmüyor. Şu şekilde bir hata veriyor
''Android 5.0 Lollipop veya üzeri bulunan telefon veya tablet bilgisayar için, Android sisteminde bulunan güvenlikten dolayı telefon veya tablet bilgisayar uygun şekilde yedekleme veya geri yükleme yapmayacaktır.'' . Bu nasıl güvenlik yani ben Lolipop'a geçtiğim için artık yedekleme falan yapamayacakmıyım ?

Yazım hatası yaptıysam affola.

Evet yaptim. Bu seferde sol yanda videolar muzikler bölumleri cıkıyor onlara gelinceyse hiç birşey görünmüyor.
Ayni zamanda menuden lg pc suit güncellemesi varmı diye kontrol ettirdim. Sonuc olarak güncelleme var çıkıyor ama sadece tamam butonu var indir vb. bir şeyler yok. Kendi sitesinden bakinda bu modele gore pc suit yok görünüyor.

Mobilden yazdim yazim yanlisi varsa kusurabakmayin.

Konu günceldir. @Recep Baltaş abi konu hakkinda bir bilginiz varmı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı