LG G3 Recovery Mode Yok

Sariserpito

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde LG G3 telefonu geçti. Telefon sorunsuz bir şekilde çalışıyor fakat telefonun recovery modu yok onun yerine siyah ekran veriyor üstüne download moda girmiyor. Sanırım recovery tamamen silinmiş ayrıca bilgisayar üzerinden güncelleme yapayım oradan düzelir diyorum. LG PC Suite maalesef görmüyor ama bilgisayar telefonu görüyor.
Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? Şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar üzerinden root programları ile root edin. Ondan sonra flashify programı ile stock recovery i veya twrp flashlayabilirsiniz.

telefon o kadar sorunlu ki download modu bile yok sadece fastboot var fakat hiçbir şeyi ellemeyince normal telefon işlevi görüyor şaka gibi
Demek istediğim telefonda recovery diye bir şey yok download mode da dahil buna

Root işini halletim fakat şimdide twrp flashlamada sıkıntı yaşıyorum ne kadar flashlasamda hala siyah ekran olarak kalıyor
Google playden flashify programını indirin. Sonra internette rahatlıkla G3 için recovery bulabilirsiniz. Eğer ki böyle yapıyorsanız ve sonuç alamdıysanız fastboot yolu ile stock romu yüklemeyi deneyin.
telefon o kadar sorunlu ki download modu bile yok sadece fastboot var fakat hiçbir şeyi ellemeyince normal telefon işlevi görüyor şaka gibi
Demek istediğim telefonda recovery diye bir şey yok download mode da dahil buna
Ve sadece Samsung telefonlarda download mode vardır. Diğerlerinde başka programlar ya da fastboot yolu ile yüklenir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı