LG G3 şarj sorunu

sarhosamip

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2015
Mesajlar
18
Bana dayım LG g3 model bir telefon yolladı. Ben de çalışıyorum lg g4'e niyet ediyordum böyle olunca biriktirdiğim parayla bilgisayarıma parça aldım. Her neyse telefonumda Whatsapp, Facebook, Twitter, clash of clans var ancak şarjı 10 saati daha görmedi. Yardımcı olursanız sevinirim :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de oluyordu. Hemen bitiyordu. Dedim böyle telefon mu olur? Attim çöpe gittim bi 3310 aldim kafam rahat. :)Neyse saka bir yana bende de vardi. Biraz araştirdim, LG g3 android 5 versiyonunu biraz erken aldi. Yani daha küçük hatalari olduğu halde ilk olmak için LG erkenden yayinladi. Tabi buda pilde, RAM'da, arayüzde küçük hatalar çıkarttı ama android 6 güncellemesini alfiğinda g4'ün arayuzuyle stabil ve sade bir arayüze kavuşcak. Ayrica sorunlarda çözulecekmis. Isinma RAM, donma, pil hatalari giderilcekmis ve de nexyslardan sonra guncellemeyi alcak ilk telefonlardan birisiymis. (y)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir bilgim yok vede seni yanlis bilgilendirmek istemem ama LG g2, g4'un arayuzunu aliyosa yani g3 de bence g5'in ciktigi vakitlerin guncellemelerini alir gibime gelior.

Lg telefonlari cikartip unutacak cinsten bir firma degil abi baksana lg g2 ye android 5.1 gincellemesini 2 ay icerisinde verecek simdi sen dicen bizim g3 lere niye yok bize direk android 6 verilecek.:sinsi:

Birde millet ne derse desin isinio desin RAM performansi berbat desin, pili dayanmiyor desin sen aldirma kardes elindeki telefon bi 3310 olmasada canavar.:neo:

Ben senin sikintini cozmedim bide dedim ya benim telde de oluyordu. Ekrani otomatike aldim. Hakikaten faydasini goruyorum. Çunki telefonda 2 k ekran var. Oyun oynuyorum oyundan cok sarj yiyor. Sen kucuk kismalari yap ben de 1.5 gun rahat gidiyor. Aksamida oyle boyle cikartiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O 1.5 günün sırrını tam olarak söyleyebilir misin acaba ? Neyi kısayım ne kadar kullanayım 10 saat kullanınca allaha şükür ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazı tam olarak şarj edin ve süreye tekrar bakın. Ekran açık süresi tam şarjdan baktığınız ana kadar olan zamanı kapsar. Söylediğiniz değeri G3 ile almanız mümkün değil. (Tek bir şarjda)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben cok aktif oyun oynamam ama oynasam bile shadow fight felan oynarim ve sana yalan borcum olmadigini dusunerek ekrani otomaike alip cok fazla oyun oynamadan 1.5 gun cikartiyorum hemde rahat

Akilli ayarlari kapatiuorum vede akilli ekran sarzi somuruo onlari hicbirzaman acmiorum .

Ayrica bataryama aldigim gunden beri iyi bakarim isinmaya basladigi zaman tani 40 dereceyi gectigi zaman bir koseye koyar sogumasini felan beklerim ve asla gece sarza takip sabah almam bu bataryalari bitirir zaten en gec 2 saatte sarz oluyo sarz olurkende ucak modunda edersen daha hizli sarz olur bunlar kucuk ayrintilar ama dikkat edince hakkikaten ise yarar:cool:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı