LG G3 Şarj Sorunu

SorryForDeadYou

Kilopat
Katılım
2 Mart 2014
Mesajlar
974
Makaleler
3
Yer
Konya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
LG G3 cihazım var. Batarya durumu çok kötü. Ama programlarda iyi olarak görünüyor. Telefon çok geç şarj oluyor. %56 dan sonrasi geç doluyor. Şarj aletinden telefon %100 olduktan sonra ötme sesi geliyor. Ve telefon %100 olunca sürekli şarj aletini takarkenki ses geliyor ve titriyor. Şimdi sorun nerde ben onu anlayamadım. Ben bataryadan şüpheleniyorum ama şarj aleti de işkillendiriyor. Orjinal batarya ücreti 80TL. Şimdi boşu boşuna para vermek istemiyorum. Ampere uygulaması ile test ettim. Ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Yardımcı olursanız nerede arıza olduğunu bulabilirim. Ya da komple batarya ve şarj aleti almak zorunda kalacağım. Telefonun garantisi bulunmakta.

Screenshot_2016-10-31-12-39-11.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka şarj aleti ile denediğimde problem yok. Ama denediğim adaptör 2A. Benimki ise 1.5A. Fark eder mi bilmiyorum ama. Dikkatimi çeken de şu. Başka telefonu benim adaptör ile şarj ettiğimde de sorun yok.
 
Chipset, QC 2.0 destekliyor. QC 2.0 destekli şarj aleti alın 1 saatte dolar cihaz.

Sorun nerede bilmiyorum gerçekten telefonu dün saat 2 de şarja taktım şu saat oldu daha %80. Batarya da mı sorun yoksa şarj aletinde mi çözemedim halen. Şarj aletinde tableti şarj ediyorum 4000Mah. bataryası var doldurması 2 saati görmüyor bile. Tabletin şarj aleti 2A. onun ile telefonu şarj ettiğimde de sorunsuz şarj oluyor. Saatine dikkat etmedim. Takip edeceğim. Casper Via T4 bu arada tabletim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı